Lympo-decentrale gedecoreerde op versiering gebaseerde mobiele fitness-ecosystemen



In het verleden heeft de digitale gezondheidsmarkt een enorme trend. Bijna miljoenen mensen gebruiken dagelijks digitale apparatuur en platforms voor gezondheidsmonitoring om gezond te leven en hun gezondheid te behouden. Voor elke dag groeit de digitale gezondheidsmarkt snel. Zelfs de nieuwste mobiele telefoons hebben dergelijke functies om de gezondheidstoestand te voorspellen. De belangrijkste categorieën van interesse in dergelijke sectoren zijn sportscholen, sport, personal trainers en gezonde eetgewoonten. Iedereen wil op de juiste manier een gezond leven leiden. Daarom is het erg belangrijk om technologie te gebruiken die een gezond leven mogelijk maakt.

Mobiele gezondheidstechnologie is een snelgroeiende factor in de huidige gezondheidszorg en belooft de gezondheidszorg beter en efficiënter te maken. Volgens een recent onderzoek heeft 83 procent van de Amerikaanse artsen de gezondheidstechnologie van mobiele of m-gezondheidszorg gebruikt om patiëntenzorg te bieden. Blockchain-technologie is de snelst groeiende technologie van de afgelopen jaren. In dit artikel zal ik met je praten over het Lympo-project dat blockchain-technologie en mobiele gezondheid bevat.

Lympo is een ecosysteem dat wordt aangedreven door door gebruikers gegenereerde en beheerde gezondheids- en fitnessgegevens van gebruikers. Het belangrijkste doel van Lympo is om een ​​markt te creëren waarin gegevens efficiënt door ecosysteemleden worden gebruikt en door iedereen worden gewaardeerd. Lympo's digitale fitnessportefeuille en gebruikersbeloningsmechanisme vormen de kern van het Lympo-ecosysteem. De fitnessportefeuille van Lympo dient als toegang tot het ecosysteem en stelt gebruikers in staat om hun profielen te maken, hun gezondheidsgegevens in te vullen en deze te verbinden met hun favoriete gezondheids- en sport-trackingapp. Individuele gegevens die via de fitnessportefeuille van Lympo worden verzonden, zijn toegankelijk voor de gebruikers en kunnen worden bekeken of gedeeld door machtigingen voor blockchain te bewaren.

De basis van het Lympo-ecosysteem is een fitnessportefeuille en beloningssysteem bij LYM-tokens voor prestaties in de sport en een gezonde levensstijl. Met de Lympo-app krijgen gebruikers extra functies die de sport niet alleen opwindend maken, maar ook inkomsten genereren. Dit is tenslotte geen eenvoudige applicatie die de gezondheidstoestand laat zien, maar iets unieks en niet kan worden herhaald. Lympo-toepassingen omvatten:

- de getuige portefeuille
- Het mechanisme wordt gewaardeerd
- Markt voor fitnesstrainers, tips en producten om een ​​gezonde levensstijl te behouden
-Kraudfandingovaya-campagne, investeren in LYM-token

De fitnessportemonnee is de sleutel tot het betreden van het ecosysteem. Elke gebruiker heeft een profiel waarin u gezondheidsinformatie kunt invoeren en deze kunt koppelen aan een app voor het bijhouden van uw gezondheid.

De Lympo-portemonnee zal ook prijzen bevatten voor prestatie, bijvoorbeeld om een ​​nauwkeurig dieet te behouden, ver te rennen, deel te nemen aan een wedstrijd of een nieuwe klas te beginnen.

Het belangrijkste doel van het Lympo-ecosysteem is ervoor te zorgen dat de gegevens die door elke belanghebbende worden gebruikt op de juiste waarde worden geschat en dat er geen misverstand bestaat. Hierdoor kunnen gegevens worden uitgewisseld met de wereld van sport, gezondheid en fitness, de drie belangrijkste overlevingsbehoeften. Alle Lympo-functies zijn gekoppeld aan het Blockchain-platform, dat zorgt voor transactiebeveiliging. Dit ecosysteem helpt gebruikers om geld te verdienen met hun gegevens. Er is een volledig individualiteitsrecht om gegevensbeveiliging te handhaven, veilig en volledig gecontroleerd. 

Het ecosysteem bestaat uit drie hoofdonderdelen:
  • Lympo digitale fitnessportemonnee en gebruikersbeloningsmechanisme;
  • Lympo Market;
  • Lympo crowdfunding en investeringsplatform.
Hoe werkt Lympo? 


1. Lympo-portemonnee en gebruikersbeloningen
De digitale portemonnee Lympo dient als een merkteken in het ecosysteem, waardoor gebruikers hun profielen kunnen gebruiken, hun gezondheidsgegevens kunnen invullen en deze kunnen gebruiken met gebruikers van sport- en bewegingsmachines. De gegevens die ze via portefeuille verzenden en kunnen worden geopend door Lympoertity zelf en kunnen tegelijkertijd met toestemming voor blockchain worden bekeken.

: Deelnemers aan belonende marktbeloningen zijn hierin geïnteresseerd omdat ze directe toegang willen hebben tot gebruikers van Lympo's digitale portemonnee die eigendom is van de gebruiker, bestaande uit:

beloningen voor gezond leven met eetgewoonten en het indienen van gegevens en toepassingsdocumenten in Lympo-profielen
controleerde Pahala bepaalde plaatsen door sportles te volgen.
De health wallet van Lympo wordt binnenkort gelanceerd in de eerste fase, Lympo gebruikt tokens als een tekenhulpprogramma om Lympo-platforms online te kopen en speciale training met de beste fitnesstrainers, waaronder sport of sport.

2. LYMPO MARKETPLACE: MONETERENDE GEGEVENS
De volgende stap in het Lympo-ecosysteem stelt gebruikers in staat om tokens uit te geven om meer voedsel en een gezonde levensstijl te krijgen en om aankopen op het platform te doen. Iedereen met een bord ontvangt kortingen en producten van onze partners: sport- en gezondheidsbedrijven, zorgaanbieders en supplementen, etc. Lympo voorziet bestaande platforms als een hulpmiddel voor het betreden van kunstmatige gebruikersdatamarkten met een gezonde ecosysteemlevensstijl, die met veel partners blijft groeien, LYM LYM-deelsymbolen ontvangen zakelijke prikkels van Lympo en stimulansen voor nieuwe bedrijfsgroei.

De voordelen die iedereen kan halen uit het gebruik van het Lympo-ecosysteem

Wanneer we het hebben over gebruikers die een gezonde levensstijl leiden, kan Lympo hen helpen hun onderzoek naar verschillende soorten goederen en diensten te vergemakkelijken. Bovendien is het voor hen eenvoudiger om te profiteren van de gezondheids- en sportgegevens die ze genereren en deze gegevens vervolgens op één plaats op te slaan. Ze krijgen ook extra motivatie om in de sport te gaan en een gezonde levensstijl te leiden. Een ander voordeel is dat ze inkomsten kunnen genereren met door gebruikers gegenereerde gegevens. Sportcoaches en personal trainers kunnen de service verkopen, meer klanten aantrekken en hun voortgang op dit platform beheren. Ze zullen gemakkelijk zijn. Dit is ook een unieke kans om te adverteren.

TOKEN

Token op slot 24 maanden nadat de token-verkoop is verlopen. De consultanttest wordt binnen 12 maanden uitgevoerd.

Het bewijs van de verrijking van het Lympo-ecosysteem wordt binnen 3 jaar geblokkeerd en vrijgegeven, dat wil zeggen 1/3 van de beschikbare fiches in 2018, 1/3 weer tegen 2019 en de resterende een derde tegen 2020.
> 1.000.000.000 fiches

> Voorverkoop 15%

> 50% chips verkopen

> Zachte dekking: 15%

eerst boeken, vanaf 23 januari

- Het behoud begint op 23 januari om 12:00 GMT + 1 en eindigt op 3 februari om 23:59 uur Londen (GMT + 1) of na een harde omslag in Londen.

> 150.000.000 LYM

> Bonus 20% tot 30 miljoen LYM

> 10% bonus voor 20 miljoen LYM

> Rest: 1 ETH ~ 30.000 LYM

> Er is geen minimumlimiet

> Maximale maximale verkooplimiet ~ 10.000.000 LYM, oftewel 286 ET

> Ongeëvenaarde fiches

verkoop

Figure Shot sinds 15 maart De deal wordt gelanceerd op 15 maart om 12:00 GMT + 1 in Londen en eindigt op 25 maart om 23:59 uur. Londense tijdklok (GMT + 1) of na harde dekking.

> 500.000.000 LYM

> Geen

minimumlimiet> LYM 12 miljoen, dat is 600 ETH

> 20% bonus voor 80 miljoen LYM

> Rest: 1 ETH ~ 20.000 LYM

> Ongeëvenaarde chipgestookte verkoop TOKEN Totale elektriciteit: 150.000.000 LYM> 10% team en consultant> 3% van verkoopkosten voor verkoop- en verkooptoken

> 22% Lympo- en kettingbloksymbolen voor ecosysteemgebruik voor sportstichtingen

> geavanceerd 15%

> 50% van het bestand

LYM-tokens worden gebruikt om gebruikers te stimuleren, zodat gebruikers de wens zullen hebben om een ​​gezonde levensstijl, een dieet en hun gezondheid te blijven leiden.

Door LYM-tokens te leveren, kunnen gebruikers deelnemen aan een unieke ecosysteemontwikkeling. Lympo-token voorverkoop begint op 23 januari en het schema is voltooid op 3 februari. Tot op heden heeft het bedrijf met succes 200 212 367 LYM-tokens verkocht.

De token-uitverkoop vindt plaats van 17 tot en met 28 februari. 385 miljoen tokens zijn beschikbaar voor distributie. (1 ETH = 40.000 LYM).

De verzamelde fondsen zullen worden gebruikt om ideeën en platformontwikkeling te ontwikkelen. Op de routekaart, tot het einde van 2018, is Lympo van plan om de fitnessportemonnee te integreren, geld te verdienen, API-apps te maken voor partners en meer.

Lympo, dit is niet alleen een sport-app die gezondheidsuitkomsten en -controles berekent, maar het is een set hulpmiddelen. Met de hulp van de Lympo-app wordt het debat leuker en lonender. Doe mee en jij: https://lympo.io/

Stratenkaart


Om meer te weten te komen over het Lympo-project, vindt u op de volgende site:


Auteur Audrey

Comments