FORTY SEVEN BANK _ Kriptografi dünyasını ve geleneksel bankacılık sektörünü tek çatı altında birleştiriyor.

Gambar terkait

Kripto paranın geliştirilmesi ile, kripto bankacılık yaygındır. Sıradan bir bankadan daha fazlası, kripto bankacılık daha gelişmiş bir yapıdır, ancak bir amaç vaatidir
Forty Seven Bank, yenilikçi, daha güvenilir ve tüm müşteri ihtiyaçlarını karşılayan bir platform oluşturdu.

Platform, satış ve alımlar, yatırımlar veya değişim fırsatları gibi finansal hizmetler sunacak. Kırk yedi, hem kripto para kullanıcıları hem de geleneksel para sistemine bağlı taraflar için modern bir evrensel banka yaratmak için yapılmış eşsiz bir projedir; uluslararası finans kuruluşları tarafından tanınacak bankalar; tüm yasal gerekliliklere uygun bir banka.

Forty Seven Bank, müşterilerine tek bir hesap kullanarak tüm banka hesaplarına ve kripto cüzdanlarına erişebilmenizi sağlayan Multi-Asset Account adlı yeni bir yenilikçi ürün sunuyor.
Yönetim ekibimiz müşterilerimize güvenli, yenilikçi ve kullanımı kolay finansal hizmetler ve ürünler sunmaktadır - bireyler, işletmeler, geliştiriciler, tüccarlar, finans kurumları ve hükümetler. Kırk yedi banka, iki finansal dünyayı birbirine bağlayabilen ve ikisi arasında verimli bir iletişim kurabilen bir köprüdür. Bu, modern finansal sistemi bir bütün olarak iyileştirme olasılığını ortaya çıkaracak bir iletişimdir.

Kriptografik dünyanın ihtiyaçlarına göre bir platform oluşturmayı planlıyoruz. Kriptografi dünyasını ve geleneksel bankacılık sektörünü tek çatı altında birleştirmeyi planlıyorlar. Her ikisi de şimdi mevcut, ancak bu proje sayesinde ayrı yerlerde. Kırk yedi banka ikisi arasındaki köprü olacak.

Aşağıdaki gibi son derece yenilikçi ürünler oluşturduk:
  • Pasaport ve biyometrik verilere dayanan uzaktan tanımlama ve yetkilendirme
  • Eşsiz ödeme araçları kombinasyonu - SWIFT kartları, kredi ve banka kartları, e-cüzdan, güvenli kripto ödemeleri
  • Banka uygulamasında herhangi bir kriptokok türü ile yapılan işlemler ve cari borsada beklemeye gerek yoktur.
  • Kupon yükleme, geri çekme ve dönüşüm kullanılabilir
  • Çeşitli hizmetler, kredilendirme, sigorta, fatura sunumu, kredi / banka kartı yönetimi vb.
  • Müşteri hesaplarını yönetmek için çapraz platform erişimi, PSD2 siparişleri uyarınca Avrupa bankalarında açılır
  • UI uygun ve kullanıcı dostu
  • Makine öğrenimi algoritmasına dayalı olarak oluşturulan kişisel bir yönetici servisi kullanarak müşterinin doğru finansal kararları almasına yardımcı olan bir analiz.
PSD2

PSD2'nin hedefi, bankacılık sektörünün geleceğini değiştiren dijital gürültüyü artırmaktır. PSD2, yeni piyasa oyuncularını geleneksel bankalar tarafından kontrol edilen pazar payını kazanmak için sağlıklı bir rekabet ortamına girmeye davet ediyor. Günümüzde klasik bankaların müşteri işlemleri ve ödeme hizmetleri konusunda tekelleri bulunmaktadır. PSD2 oyunun kurallarını değiştirdi. Bu, müşterilerin açık pazar koşulları nedeniyle güvenliği ve en uygun ürünü sağlayan, tüm ihtiyaçları için üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarını seçmelerini sağlar.
PSD2, özellikle bankacılık sektörü için çeşitli fırsatlar sunuyor
Finansal teknoloji Forty Seven Bank gibi başlıyor. AB'deki herhangi bir banka bunu yapacak ve sistemlerini ve altyapısını PSD2'ye uygun olacak şekilde ayarlamalıdır. Uzun bir geçmişi olan klasik bir banka için, çok karmaşık, zaman alıcı ve pahalı.

İş önerisi
  • İşletme ürünleri küçük ve orta ölçekli işletmelere yöneliktir.
  • Uygulamaların Uygulama Programlama Arayüzü (API) aracılığıyla yönetilmesi, finansal uygulamalar oluşturulması
  • Form veya API kullanarak bir fiat hesabında (kartlar, SWIFT) hem kripto hem de paradaki satıcılardan ödeme alın
  • Piyasa için toplu ödeme
  • Müşteriler için sadakat yönetimi büyük veri kullanır
  • Makine öğrenimine ve büyük verilere dayanan faktoring hizmetleri (yapay akıllı algoritmalar, kredinin geri ödenmesi olasılığını ve şirketlere mali yardımın zamanında gelmesini öngörebilir)
  • Emanet hizmeti
  • Çok para birimi işlemleri için biyometrik kimlikli mobil uygulama
Hasil gambar untuk forty seven bank
TOKEN FORTY YEDİ BANKASI
Bu FBST jetonu ile kullanıcılar servis ve ürün işlemlerini tek bir paradigmada hızlı bir şekilde değerlendirmek için kullanabilirler. Bazı FBST token beklentilerinden yararlanma yolunda Forty Seven Bank'ın en önemli yapı taşları var.
FBST Token, ürün ve hizmetleri için çeşitli istekleri kullanma hakkına sahip Forty Seven Bank ekolojik birimindeki önemli bir ekonomik materyaltir.
  • FSBT Jetonu, halkın finansman kampanyasını tamamladıktan sonra çeşitli kripto döviz borsalarındaki işlemler için kullanılabilir.
  • Etis Dais kullanıcıları tarafından Forty Bank ürün ve hizmetleri satın alındı.
  • Bir kullanıcı için bir jetonun değeri .0047 ETH'dir.
başlangıcı ICO anda, kripto Kırk Yedi Banka sadece Kırk Yedi Bankasından ICO de, ET kabul, hem EGTBA ve BTC aldı.
Ön ICO 1 başlangıç ​​tarihini 15:00 GMT o zaman Londra 2017 döneminde ekim ayının üçüncü gününde tutulur. Önceden ICO Kırk Yedi bitiş tarihi o zaman Londra 23:59 GMT çağında 2017 6 Kasım üzerindedir. dönemin yatan ilk ICO Q Kırk Yedi Bankası 2018 yılında başladı ve ICO amaçlayan 2018 En Sert Kırk Yedi bankalara Q bir çağda yatıyordu 360K ETH olduğunu. Yumuşak kapanış Forty Seven Bank'ın işi ETTH 18k için tasarlanmıştır. Sert Kırklar Yedi Bankası öncesi ICO için 90k ETH edilir kapatır tasarlanmıştır.
Token Satış Hakkında
FSBT fiyatı, 1 FSBT 0.00393 ETH olarak belirtilmiştir. 3600 softcape ETH 36000 hardcap ETH miktarı mevcuttur, elde. Sadece Bitcoin ve Ethereum ile yatırım yapabilirsiniz. ICO 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Yani yatırım yapmak için çok az zaman var. Şimdiye kadar 2,232,378 FSBT satıldı. Hardcap 9,957,446 ise FSBT satılacak. ICO'ya 2863 farklı yatırımcı katıldı. Katılım için alt veya üst sınır yoktur.

Takım

Kırk yedi banka ekibi aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır; CEO Aleksandrs Malins CEO'su CEO'su Astapčiks, CMO Vladimirs Tomko, CFO Mihails Skoblovs, finans piyasası uzmanı Aristotle Vargas, teknik direktör Anton Azamatov, Edgars Abols, Sanat uzmanı Lilija Kovalcuk, Jevgenijs Lesevs, proje yöneticisi Vitalijs Grundsteins, Kristiāna Štauere, Nana Zhang
Ortaklarımız

Paybis, Büyüme, Microsoft Azure, blockweath, best.backend, Coinbazz, Yazılım XB Reva için bestrat, bu
Sonuç
Bu proje oldukça iyi bir proje, elbette bu örnekle ilgili kanıtlar da var. Icoark'tan 10'uncu sıradan 8.9'dan 10.9'u aldığına inanıyorum. Bitcoin Territorium ve oldukça iyi bir panda.

Daha fazla detay için lütfen aşağıdaki resmi linklere üye olun:





Audrey tarafından

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491

Comments