ALTAIR VR - Olağanüstü Blockchain'e dayanan Gerçeklik sanal platform

Layar Ditembak 2018-01-16 pukul 6.03.15 PM.png

Pek çok ülke internet sansürünü uyguladı ve hoş olmayan bakış açılarını yayan web sitelerini engelledi. Sansürler, sorunlu materyallerin ve kaynakların bulunduğu yazarlara, site sahiplerine ve barındırma sitelerine karşı kötü muameleyi içerebilir. Bir çözüm var: blockchain teknolojisi. Blockchain teknolojisi, verileri merkezi olmayan bir şekilde depolar. Blockchain kullanarak, belirli ülkelerin yargı yetkisi altındaki tek bir sunucu kullanmıyoruz.

İnternet, sanal gerçekliğin belirli bir yorumu olarak anlaşılabilir olsa da, gerçekte, potansiyeli çok daha büyüktür. Bu, kişinin kendini tam anlamıyla içine çekebileceği ve gerçek hayattan çok daha fazlasını bulabileceği ve aynı zamanda sanal ile gerçek arasındaki ayrımı düşünmediği bir yerdir. Şu anda, farklı şirketler sanal gerçekliğe tam erişim için donanım geliştiriyorlar.

Bu alandaki bu yüksek teknolojili gelişmeyle, sanal gerçekliğin hayatlarımızda güçlü bir yer tutması ve herhangi bir iş yapmak için çok büyük ve neredeyse sınırsız bir alan sağlaması mümkündür. Sanal gerçeklik geliştirme ve büyütme için en popüler alanlardan biri eğitimdir. Bu alanda modern teknolojiyi uygulamak için pek çok farklı seçenek var: Antik Mısır'daki basit okul turlarından coğrafya derslerine, süper yüksek trenlerde veya uzay istasyonlarında çalışmak için eğitim uzmanlarına kadar.

4e21147772296821ea03efa406353870.pngALTAIR VR, Rus okullarında kendisini mobil planetaryum için önemli bir ortak olarak kurmuş bir şirkettir. Uzay ve yıldız dünyası, Planetaryum ile deneyimlidir. 2017 yılında, VR teknolojisini kullanan öğrenciler için sanal bir planetaryum başlattılar ve Rusya'nın birçok bölgesine yayıldılar. Bu yılın başlarında, Amazing Cinema uygulamasını başlattı. Sadece altı ayda, 300.000'den fazla kişi uygulamayı indirdi ve Nisan ayında, şu anda 18 şehirde faaliyet gösteren Virtual Planetarium franchise'ı piyasaya sürdü.

Token ALT:
Platformda gerçekleştirilen tüm işlemlerde ALT jetonları kullanılacaktır. Kendi jeton sisteminizi kullanmanız, insanların, geleneksel işlem maliyetlerinin% 40'ını oluşturan geleneksel platformlara yüklenen anormal derecede yüksek maliyetlerden kaçınmasına izin verecektir. ITO sırasında jeton satın alabilir, bir platforma veya dijital döviz bozdurma yoluyla kayıt olabilirsiniz.
Sadece 1.000.000.000 ALT jetonu yayınlandı. Ek emisyon olmayacaktır. Minimum satın alma tutarı 0.05 ETH'dir. 1 ETH = 10000 ALT Jeton. Akıllı Akıllı başlatma platformu, dolaşımdaki günlük jetonun toplam sayısının% 1'ini, işaretleyicinin orijinal emisyonunun sadece% 10'una kadar başlattığında.

Altair Vr belirteci adı Alt jetonu olarak ayarlanır. Bu, bahsettiğimiz platformda herhangi bir işlem için kullanılacak para birimi olacak. Token fiyatlarında uzun süre olumlu etkisi olabilecek entegre özelliklere sahipler. Günlük% 10'luk bir zaman harcanana kadar her işlemin% 1'ini yakacaklardır. Böylece, uzun yolculuktaki belirteçlerin sayısı ilk açılış sayısından yüzde 10 azalacaktır. Neden önemlidir, jetonlar için önemli olan piyasa değeridir. Bir kova 100 dolara sahipse ve 10 dolara malolursa, jeton piyasası limiti 1000 dolar olur. Aynı jetonu 10'a düşürürseniz, fiyat 100 $ 'a yükselecek ve piyasa değeri hala 1000 $ olacaktır.

SCHEDULE TOKEN SCHEDULE:

3 tur ITO var:

Katılım öncesi kapalı satış öncesi bir talep yazınız
e-posta ile info@altair.fm veya telgraf https://t.me/Altbar
Ön-ITO, 29 Ocak 2018'den başlıyor. 15 gün veya 10000 ETH koleksiyonuna kadar sürüyor. Katılımcılar için bonus% 25 olacaktır.
İTO. Başlangıç tarihi 12 Mart 2018, 30 Nisan sonudur. ITO ayrıca orijinal katılımcı için bonus sağlar.

Layar Ditembak 2018-01-16 pukul 10.53.51 PM.png
Sokak haritası

2018-01-15_22-34-13.png
Aradığınız bilgiyi almak için aşağıdaki linkleri ziyaret edin.




Hemen bize katılın, böylece başarılı bir kişi olabilirsiniz.

AUDREY23
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491

Comments