Mensarii - geleneksel bankacılık endüstrisi için çözümler

Image result for MENSARII ICO

Çoğu zaman, bir Banka ziyaretinden veya herhangi bir ödemeden sonra, mevcut hesabınızda bir hata oluştuğunu fark ettik. Mensarii Projesi bu olasılığı ortadan kaldırıyor. Blockchain platformu, sahtekarlığa karşı tam bir koruma ve tüm ödemeleri işlemenin şeffaf bir yolunu sunar.

Mensarii, tüketicilerin ve yatırımcıların geleneksel bankacılık sektöründeki engelleri aşmalarına yardımcı olmayı hedefleyen merkezi olmayan bir platformdur. Aynı zamanda akıllı sözleşmeler ve demokratik oylama yoluyla toplum tarafından kontrol edilen ilk dijital Blockchain para birimini kurmayı amaçlayan bir platform. Mensari, güvensiz bir sistemde merkezi olmayan ödeme işlemine dayanan dünyanın ilk Cryptocurrency Kredi Birliği'dir.

Eğer önceki bankalar karları gizleyebilseydi ya da ödemeleri manipüle ederse, bu yöntemler Mensarii'nin ortaya çıkmasıyla geçersiz olurdu. Yenilikçi projeler yabancı para cinsinden herhangi bir miktarda parayı gizli tutmanıza izin vermez. Her şey topluluk tarafından yönetiliyor. Topluluk yönetim platformları, topluma hizmet veren platformlar. Paylaşılan faydalar açıktır. Mallarımızı kendi ellerimizde tutalım, yabancılara vermeyelim.

Kulübümüze katılmanın faydası nedir? Mensarii projesine katılan herkes kredi kartı alabilir. Ama bu kolay bir harita değil. Dünya çapında mevcut olacak ve en önemlisi - cryptocurrency desteği.


Image result for MENSARII ICO
Mensarii Platformu ayrıca raporlama için bankalar, satıcılar ve işlemciler için ödeme hizmeti sağlayıcılarına (PSP), alıcılara, kaynak sağlayıcılara, API'lere şeffaf pazar hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır. Global Pay ID, Ters İbrazlar, cezalar, satıcı sorunları, müşteri şikayetleri ve Bağımsız Satış Kuruluşları (ISO) ile ilgili talepler.


Mensarii amacı Visa dahil ödemeyi, işleme Ethereum ödeme zinciri ile etkileşime ilk merkezi olmayan bir platform, MasterCard Kontrolü 21 ACH, SEPA, Döviz, FTS BOJ- inşa ederek hem işleme maliyetleri ve dolandırıcılık bakımından pazara daha fazla şeffaflık getirmek NET, Çin Birliği Pay, ETH, LTC, BTC ve diğer birçok ödeme yöntemleri. Mensarii'nin diğer hedefi, akıllı sözleşmeler ve demokratik oylama yoluyla toplum tarafından kontrol edilen ilk blockchain elektronik para banka garantilerini inşa etmektir. Kredi birliklerinin amacı kredi birlikleriyle aynıdır. Kredi sendikaları ve kredi sendikaları hiçbir şekilde üyelerden kar elde etmemektedir; Bunun yerine,

Mensarii projesinin katılımcılarına hangi fonksiyonlar verilecek? Çok var, ama ana olanları vurgulayacağım.
Toplam gizli seviyelerin yokluğu;
Dolandırıcılığın olmaması;
Güven mali yönetim;
İşlemlerin hesap verebilirliği;
Müşteri desteği, haftada 7 gün, günde 24 saat;
Tam müşteri koruma ve mali işler.

Mensarii'nin tüketici için faydaları.

Mensarii, akıllı sözleşme protokolünü kullanarak masraflara itiraz edebileceği portal / cxl / müşteriye bir geri ödeme şikayeti gönderecektir. Tüketiciler, bankalarında veya kredi kartı ekstresinde görünen masrafları imzalayıp itiraz edebilirler. Tüketicilere, güvenilir bir puanlama sistemi sağlamak için bir tüketici kimliği de verilecektir. Bazı durumlarda sahtecilik olursa, tüketici daha düşük bir puana sahip olacaktır. Bu derecelendirme sistemi, kart yayıncılarını korumak için tasarlanmıştır.

Mensarii'nin Faydaları.

Tüketicilerin ARABIRIM platformundan aldıkları faydalardan bazıları şunlardır:

Ücretsiz üyelik
Ücretsiz Ömür Boyu Hesabı
Aylık hesap ücreti yok
Kredi kartı
ETH bloğunda ücretsiz Union Block Service
Topluluk kimlik doğrulama hizmeti
Hesap kanıtı
Tüketicilere güvenilir bir puanlama sistemi sağlamak için tüketici kimlikleri sağlanacaktır. Bazı durumlarda sahtecilik olursa, tüketici daha düşük bir puana sahip olacaktır. Bu derecelendirme sistemi, kredi kartı verenleri korumak için tasarlanmıştır.

Aynı zamanda, bu platform ilk olarak başlatıldı, ancak sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde. Şimdi bir şeyi değiştirmenin ve dünya pazarına girmenin gerekli olduğu zamanlar var. Bu nedenle, geçen yılın başında, merkezi olmayan ödeme işlemleri başladı. Aynı yıl, uzun bir test platformunun ardından teknik dokümantasyon çıktı. Jeton satışlarının bu yılın ikinci çeyreğinde başlaması bekleniyor. Üçüncü çeyrekte, birkaç değişim için jeton çıkarılması planlanmaktadır. Platform 2019'un başlarında tamamen çalışır durumda olacak.

TOKEN TOKEN KOIN SATIŞLARI MII

  • 26 1. tur için finansman hedefi = 3,500 ETH'dir.
  • Jeton satışları için finansman hedefleri = 32.000 ETH'dir.
  • Ön satış 1 Haziran 2018'de 12 öğlen GMT'de başlıyor.
  • Ön satış 30 Haziran 2018 tarihinde 23:59 GMT'de sona eriyor.
  • Jeton satışı 1 Temmuz 2018'de 12 öğlen GTM'de başlar.
  • Jeton satışları 31 Ağustos 2018'de 23.59'da GTM'de sona eriyor.
  • Toplam jeton kaynağı 2.000.000.000, toplam 1.100.000.000, Mensarii (Mii) satışa sunulacak. Ayrıca, kalkınma ekibine teşvik sağlamak ve Mensarii için daha fazla yetenek almak için kalkınma fonları için 400.000.000 Mensarii (Mii) düzenlenecek. Mii için başka satış olmayacak.

Mensarii basit. Tüm ödeme işlemlerinizi tamamlamak için Ethereum blockchain ile etkileşime giren merkezi olmayan bir kripto para birimi platformu kullanıyor! Bugün Katıl!


Mensarii Jetonları, Mensarii platformunda fiyat indirimleri için kullanılıyor. Amaç, Mensarii'yi kullanan katılımcıların% 50'sini azaltmak ve Mensarii Tokens'i kullanarak ilk kullanıcıyı ödüllendirmek. Mensarii, kullanıcılar için değer yaratmaya ve ürünlere daha fazla değer katmaya odaklanacak, bu nedenle de kart sahiplerine değer yaratarak hesap sahipliğini doğrulamak için de kullanılabilir. işlem geçmişi ve denge ile birlikte.

TOKEN BİLGİSİ VE ICO

İsim: Token Minserri (Mii)

Tip: Standart ERC20, ETHEREUM

Toplam jeton: 2.000.000.000 Mii jetonu

Satılık: 1.100.000.000 Mii jetonu

Kalkınma fonu için: 400.000 token Mii

1. Tur: 3.500 ETH için finansman hedefleri

Jetonlu satışlar için finansman amacı: 32.000 ETH

presale

Başlangıç: 1 Haziran 2018

Sona erme tarihi: 30 Haziran 2018

Fiyat: 1 ETH = 45.000 Mii jetonu (Fiyat, tüm satış öncesi katılımcılar için% 50 bonus jetonu içerir).

TOKEN SATIŞI

Başlangıç: 1 Temmuz 2018

Sona erme tarihi: 31 Ağustos 2018

Fiyatı:

İlk 157.500.000 Mii Jetonu: 45.000 Mii Jetonları = 1 ETH

Sonraki 93.750.000 Mii Jetonları: 37.500 Mii Jetonları = 1 ETH

Kalıcı jeton: 33.000 Mii jeton = 1 ETH

Bu yüzden Mensarii'nin açıklamasının, umarım bu projeye hemen katılmanıza ikna edebiliriz. Mensarii silahka hakkında daha fazla bilgi almak için resmi linkleri takip edin:
Whitepaper : https://www.mensarii.io/images/whitepaper.pdf
yayımcı AUDREY23
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491

Comments