Alphateca - Alphateca - Bir Satış Yaptığında ve cryptocurrency kullanarak Satın Aldığınızda Güvenlik Garantisi Sağlayan Cryptocurrency Platformu


Selamlar, bu bloga hepinize sadık ziyaretçiler için başarı, bugün nasılsınız? Umarım iyi durumda evet! Bu güzel günde, sizlere, Cryptocurrency dünyasında, Alphateca isimli bu projede yer aldığınız çok güzel projelerin hepsini anlatacağım. Alphateca Nedir? Alphateca ne sunuyor?

Daha fazla ayrıntı için aşağıdaki incelemelere bakalım:

Image result for Alphateca ico

tanıtım

Crytocurrency, kripto hayranlarının günlük yaşamının bir parçası haline geldi. Böylece, kripto para biriminin bu evrimden sonraki adımı atması gerektiği sonucuna varabiliriz. Yani, günlük hayatımızın ihtiyaçlarını satın almak ve satmak için uygulayın. Alphateca platformu ile bunu çeşitli durumlarda uygulamak mümkündür. Alphateca bu şekilde kripto ve kripto endüstrisinin kapsamını değiştirecek.

Alphateca, Satoshi Nakamoto'nun hayal ettiği kripto para biriminin gerçek anlamı olacaktır. Bu platform, cryptocurrency kullanarak platformları satın almaya ve satmaya küresel erişime izin verecek. Şartlar ve hiçbir şey yoktur. Sadece cryptocurrency ile ne istersen al, ve tersi, cryptocurrency için eşyalarını sat.
Platform sadece belirli bir ülkede değil, dünya çapında kullanım için de kullanılabilir, bu da dünyanın neresinde olursanız olun, Alphateca platformundaki diğer kullanıcılarla, alıcılarla ve satıcılarla bağlantı kurabilirsiniz.

Alphateca hakkında

Image result for Alphateca icoAlphateca, herhangi bir kullanıcının bir alıcı veya satıcı olarak hareket edebileceği, bir ödeme aracı olarak cryptocurrency kullanarak çeşitli hizmetleri veya varlıkları satabileceği veya satın alabileceği küresel bir kriptomarkettir. Evden çıkmadan kendi cüzdanınızı (bağlantınızı) oluşturmak için sadece 10 dakikaya sahip olduğunuzu düşünün, Alphateca'ya giderek sadece birkaç tıklamayla satmak için ünlü bilgisayar oyunlarından tabletler, arabalar, yatlar, kompozisyon parçaları veya nadir eserler sunun! Her gün on binlerce insan nesnenizi görüyor - birisi bunu sevmeli. Kısa bir süre içerisinde, alıcıları bulabilir, kriptolu ödeme alabilir ve yüzlerce kategoriden güvenli bir şekilde ihtiyacınız olan ürünleri cryptomarket'ten satın alabilirsiniz. Tüm kriptografik sistemden para çekmeye gerek yok:

Ayrıca, dijital fikri mülkiyet ile, örneğin diğer mallarla çalışır. Ses, e-kitap, bilgisayar oyunları, fotoğraflar ve daha fazlasını tüm dünyada kripto para birimi ile dağıtabilirsiniz. Alphateca, yaratıcı potansiyelinizden para kazanmanın harika bir yoludur. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcı arasında yaratıcılığınızı takdir edecek ve kendileri için kopya alabilecek insanlar var.

Alphateca'da, kripto para birimi bile bir mal olabilir, örneğin: Farklı Ethereum sikkeleri satarsınız ve karşılığında kaç tane kripto paranızı istediğinizi belirlersiniz. Bu süreç, kripto para biriminin değiş tokuşuna benzer, ancak değişim ve gecikme ücretlerini önler çünkü gerçekte bu bir değişim işlemidir.

Genel olarak, Alphateca kullanıcıların doğru kripto para birimiyle herhangi bir ürünü satabileceği veya satın alabileceği, zamandan ve paradan tasarruf sağlayan uluslararası bir ticaret platformudur.

Alphateca, internet ticaretini yeni bir düzeye getirme misyonuna sahiptir ve günlük yaşamda kodlanan paranın en iyi şekilde kullanılmasını sağlar.

Alphateca Platform mükemmellik rakiplerine kıyasla.

Image result for Alphateca ico
  1. Hepsi bir arada: Çok sayıda ürün ve hizmet kullanımı çok kolay olan tek bir platformda toplanıyor. Sadece birkaç tıklama ile, ilgilendiğiniz arabayı bulabilir, ekipman satıcısına ve araba aksesuarına, bakım servisine, en yakındaki aracı yıkayarak veya bir tuning salonuna başvurabilirsiniz - tüm bunlar platformu terk etmeden.
  2. Dünya çapında: Dünyanın dört bir yanından gelen alıcılar ve satıcılar, Alphateca platformunda tek bir yerde buluşuyor. Başka bir ülkeyi ziyaret ettiğinizde, şehrinizde veya bölgenizde kolayca mal ve hizmet bulabilirsiniz. Ajans ücreti olmadan ihtiyaç duyduğunuz her şeyi satın almanızın ya da kiralamanızın ne kadar kolay olduğunu ya da ülkenizdeki para birimini değiştirdiğinizde faizlerinizi kaybedeceğinizi düşünün. Dinlenmek için en sevdiğiniz şehre gelin, Alphateca'ya gidin, yaşadığınız yere göre bir ürün veya hizmet seçin, "satıcıyla iletişime geç" düğmesini tıklayın ve satıcı hemen platformdan bildirim alacak.
  3. Hızlı ve ekonomik işlemler: Kripto para birimi işlemleri için ağ komisyonları bankalardan daha düşük olacaktır. Satıcının maliyetinin düşmesi nedeniyle, malların nihai fiyatı bile alıcı için daha düşük olabilir.
  4. Bu işlem ücretsizdir ve başka bir ülkeye transfer edildiğinde faizleri kaybetmez. Cryptocurrency, mesafeden bağımsız olarak satıcının hesabına dakikalar içerisinde gönderilir.
  5. İşlemlerin kolaylığı: platformda zaten var olan işlemler için gereken tüm araçlar: birden çok tıklamada güvenli ve hızlı şifreli alımlar, mevcut para birimleri arasındaki dönüşümler.
  6. Geniş pazarlama kapsamı: Pazarlama stratejimiz, çevrimiçi reklamcılığın ve çevrimiçi olarak dünyanın her tarafındaki çevrimiçi reklamları ve tanıtım için mükemmel İnternet araçlarının kullanımını içerir. Ayrıca, platformu kullanarak olumlu deneyimlerinize güveniyoruz ve bunu arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla paylaşmayı umuyoruz.
  7. Ademi merkeziyetçilik: başarılı bir küresel projenin temel özellikleri. İşlemleriniz banka saatlerine, tatillere veya hafta sonlarına bağlı değildir. Blockchain teknolojisi, haftanın 7 günü, günde 24 saat kullanılabilir ve kullanıcı gizliliğini korurken daha saydam işlemleri gerçekleştirmenizi sağlar.
  8. Modern hizmet desteği, platformun problem çözmenin her aşamasında kullanılmasını kolaylaştıran bir rehber olarak sunulmaktadır. Yardım almak için bir platform hesabı oluşturmaya gerek yok: tüm bilgiler izinsiz olarak kullanılabilir. Faydalı bilgiler aşağıdaki bölümlere ayrılmıştır: SSS; proje topluluğunun kullanıcı sorularını yanıtladığı, itibarı ve sonuçları kazanırken; uygun bir form aracılığıyla doğrudan destek; web sitesi kullanımı hakkında video eğitimi; ortaklar için özel bir bölüm; ve yeniliklerle ilgili bloglar.
  9. Garanti hizmetleri: platform kullanıcıları güvenli işlem yapmak için her zaman garantör hizmetini kullanabilirler. Garantör satıcı ve alıcı arasında bir aracıdır. İşlem şartlarını kontrol edin ve bu tahkim ilk aşamasıdır. Örneğin, cryptocurrency ile değerli bir metal satın alacaksınız ve Alphateca'da bir satıcı buldunuz. Garantör hizmetini kullanarak, tutarı işlemin sonuna kadar dondurulan güvenli bir hesaba aktarın. Alıcılar ve satıcılar işlem yapar; Kefil tüm inceliklere uyumu ve tüm yükümlülükleri yerine getirdiğini izler. Olumlu bir sonuç garanti edildikten sonra, kripto para birimi hesabın satıcıya dondurulan anahtarını alır ve alıcı kıymetli metali alır.
  10. Sigortacı hizmeti, medya mensupları ve kanaat önderleri ile PR veya reklam anlaşmaları imzalarken faydalıdır. Alıcı, garantöre yaratıcılık şartlarını sağlar: zaman, yer ve içerik, fikir lideri (satıcı) kendi payına düşer ve kefil iki tarafın yükümlülüklerini yerine getirmesini izler.
  11. Bekleme hizmeti: Alıcının ödemeleri geçici olarak tutma seçeneği vardır. Bu, alıcının şifreli para birimini güvenli bir portföye aktaran ve bir süre sonra (bekleme süresi) satıcıya transfer eden tam otomatik bir sistemdir. Bir işlemde Hold'un varlığı, alıcının bir yandan aldatmasını önler ve ciddi niyetlerini satıcıya verir. Örneğin, kaydet, tatil ve kiralık evler planlamak için harika bir araçtır. Alıcının herhangi bir nedenle ödemeyi iptal etmemesi durumunda, askıya alma varış gününde otomatik olarak "nakde çevrilir". Hold'ın varlığı, satıcıya tam tutarın alıcı tarafından ödenmesini sağlar ve
  12. Özel açık artırmalar: Herhangi bir satıcı özel bir açık artırma başlatabilir ve bir işlemde katılımcı olarak görünmek isteyen kişilere davetiye gönderebilir. Küçük bir koleksiyoncu topluluğuna hitap edebilecek nadir bir objemiz olduğunu varsayalım. Flypage'i tamamlayın; açık artırma süresini, koşullarını ve türlerini seçin - "özel". Kişisel hesabınızda, açık artırmaya katılmak için doğrudan bir link alacaksınız ve e-posta, SMS, telgraf veya web sitesi üzerinden ilgilendiğinizi düşündüğünüz kişilere gönderebilirsiniz. Davetli kullanıcılar şifrelenmiş bir hesap oluşturabilir ve hemen doldurabilir veya mevcut olanı kullanabilir. Açık artırma sonuçları katılımcılara e-posta ile ve platformdaki kişisel bir hesapla duyurulacaktır.
  13. ICO katılımcılarının web sitesinden destek almaları için benzersiz bir fırsat hazırladık. ICO, zaman ve destek miktarına göre ciddi bonuslar aldığı sürece jeton satın alan katılımcılar. ATEC tokenleri, kullanıcıların platformun hem içinde hem de dışında hesaplar arasında hareket etmelerine olanak tanıyan aktarılabilir.
  14. Platformun kullanıma sunulması sırasında, jetonla çalışan kullanıcılar için kripto para birimini değiştirmelerini sağlayan hizmetler sunulacaktır. Potansiyel döviz kuru, bir web servisi talebi ile sağlanacaktır. ICO'yu tamamladıktan sonra, hizmet zamanındaki hizmetin gerçek maliyeti 0,15 dolar olacaktır, ancak ICO katılımcıları tokens'i 0,075 $ karşılığında satın alma ve önemli bir bonus alma fırsatına sahiptir.

Alphateca nasıl çalışır?
  1. Alphateca iki prensibe dayanmaktadır: geleneksel para birimlerine sadakat ve kripto para birimini günlük yaşamda yaygınlaştırmak için küresel özlemler.
  2. Her şey anında kayıt ile başlar: sadece birkaç tıklama ile bir hesap oluşturabilir ve bu şekilde dünyadaki herhangi bir şeyi satın alabilir veya satabilirsiniz.
  3. Bir şifreleme kartınız yoksa, nasıl alacağınızı size gösteririz. Alphateca ile herkesin kripto para dünyasına girmesi kolay.
Kullanıcılarına Alphateca platformu ile verilen avantajlar.

Alıcılar için:

Alıcılar için, All-in-one, herhangi bir ürünü veya hizmeti en az çaba harcayarak tek bir yerde bulmak için harika bir fırsattır. En iyi teklifi seçmek için şehir / kategori / öğe ile ara. Örneğin, satın alırsanız
scooter, ilgili ürünlerle ilgili akıllı ipuçları, şehirdeki teknik kontroller için uygun olan doğru malzemeleri veya hizmetleri bulmanıza yardımcı olacaktır. Alphateca, dünya çapında bir platformdur ve bu, yaşadığınız herhangi bir ülkede scooter, petrol, lastik ve araba atölyelerinin satıcılarını bulabileceğiniz ve bunlarla bağlantı kurabileceğiniz anlamına gelir. Bir döviz bürosu bulmanıza gerek yoktur, döviz işlemlerine olan ilginizi kaybedersiniz, her bir hizmet veya ürün için cryptocurrency ile sizin için uygun bir yerde ödeme yapabilirsiniz.

SATICI İÇİN:

Alphateca platformunda herkes bir satıcı olabilir, sadece akıllı telefonunu veya tüzel kişiliğini satmak isteyen bir sivil - yüzlerce ürün içeren resmi bir çevrimiçi mağaza. Alphateca'ya yerleştirme, 21. yüzyılda e-ticaret için büyüyen bir vektör.
All-in-one, Worldwide, satıcılar için sadece bir şey ifade eder: Satıcılar, hareket halindeyken her şey için alıcıları her zaman bulabilir. Bu, geniş bir ürün kataloğu, optimize edilmiş bir arama sistemi, teklifinizin ayrıntılandırılmasıyla kolaylaştırılacak - yalnızca ürünü veya hizmeti
İstediğiniz kategori ve görüş ve görüşlerinizi hemen alacaksınız. Ayarlar menüsünde biraz kal
daha uzun süre, kitle kapsama alanını büyük ölçüde artırabilir: örneğin, yerleri işaretleyebilirsiniz; Ürünlerinizi sadece yerlilere değil, ziyaretçilere ve turistlere de gösterecektir. Eğer sadece şehrinizde mal satıyorsanız, düşünün, kendinizi uluslararası platformda iddia etmeye hazır mısınız?
Öğeleri satarken, örneğin belirli ülkelerde ödeme almak için bir şube açmak için coğrafi bir özelliğe bağlı olmanız gerekmez. Kripto para birimi işlemlerinin hızı her zaman yüksektir ve komisyon düşüktür. Alphateca platformunda reklam sayfanızı doldurmanız, yanıt almanız ve uygun şifreli para biriminde ödemeleri kabul etmeniz yeterlidir. İşlemler sadece birkaç dakika sürer.

MAĞAZA İÇİN:

Şehrin / kategorinin / öğenin dünya çapındaki işlevleri ve aramaları, mağazanızın veya çevrimiçi mağazanızın yeni müşterileri çekmesine ve mevcut müşterilerle ilişkileri basitleştirmesine yardımcı olacaktır. Dünyanın her yerinden müşterilere, malları satın almak için onlara teklif sunarak ilerlemeyle adım attığınızı göstereceksiniz.
cryptocurrency. Kullanıcı mağaza sayfasına gider, ürünü seçer ve cryptocurrency ile öder ve yöneticiniz göndermek için ürünü kurdu.
Şimdi, alıcıları toplayıp birkaç iş günü için para transferini beklemenize gerek yok. Alphateca platformda hızlı ve ucuz İşlem Alphateca daima çok daha düşük daripadadi banka olacağını kullanırken komisyon beri, zaman ve cryptocurrency tasarruf sağlayacak ve ağdaki işlemlerin hızı büyük ölçüde süresini kısaltır
ödeme onaylayın.

Alphateca'nın da dikkat edilmesi gereken bazı ilginç özellikleri var.

Alphateca ile çalışmak iki ilkeye dayanmaktadır: yasal paraya sadakat ve günlük yaşamda kripto para birimini kullanma konusunda küresel bir istek.
Çalışmanızı Alphateca platformunda başlatmak oldukça kolay. Kullanıcı dostu arayüz, tanıdık görüntüler ve basit bir dil, temel prensipleri dakikalar içerisinde anlamanızı sağlar. Makaleler ve videolar aracılığıyla kriptografinin kapsamını keşfetmek için gerekli tüm materyalleri içeren modern ve pratik bir destek bölümü hazırladık. En sık sorulan soruların cevapları (SSS) web sitesinde ilgili bölümde bulunabilir. Forumdaki web sitesini iyileştirmek için sorunları veya önerileri tartışabilirsiniz. Aktif forum kullanıcıları, hesaplarında görüntülenen değerlendirmeleri ve özel sonuçları alır.

Platformun çeşitli ücretsiz özellikleri vardır: makale yerleşimleri, açık artırmalar vb. Ancak reklamlar, mağaza yapımcıları, garantiler ve daha fazlası gibi ücretli hizmetler de vardır. ICO kampanyaları sırasında elde edilebilen cryptocurrency veya jeton ile kullanabilirsiniz. Alphateca'yı herhangi bir yerden kendi bonus puanını alma oranına, bireysel sonuçlara kadar destekleyen herhangi bir kullanıcı profilde görüntülenir ve güven hesabının derecesini ve genel seviyesini etkiler.

Jeton Hakkında

ATEC belirtecinin teknik açıklaması

Genel bilgiler Ethereum platformuna dayanan bir ATEC şifreleme belirteci sunuyoruz. ATEC belirtecinin sınırlı emisyonları vardır. Bu bir yardımcı belirteci, yalnızca projelerdeki yerleşimler için kullanılabilir, ancak web sitesi içinde taşınabilir. (Ayrıca ICO katılımcılarının ATEC tokenlarını portföyler arasında transfer etmesini de yasaklıyoruz). Jetonlar web sitesinin dışında kullanılamaz. Tüm satılmayan jetonlar yok edilecek. Jetonlar sadece bir kez kullanılabilir.

Satış öncesi ve ICO

Alıcılar, akıllı sözleşmeler yoluyla ETH'yi devreder ve ATEC notları alır, ayrıca ödeme tutarı ve miktarına göre bonuslar alırlar. Alıcılar Alphateca web sitesine giderek kişisel hesap bakiyenizin bakiyesini tahsil etmek için bir fonksiyon seçerler ve hesabınızdaki özel ATEC üzerindeki jetonu aktarırlar, böylece hesap bakiyenizi doldurunuz.
Önemli: ICO katılımcı hesaplarında kabul edilebilir bir Ethereum portföy listesi bulunabilir.
Önemli: ICO için değişim kriptolama kullanmayın çünkü tokenler elde edilemez.

KYC prosedürü ve AML prosedürü

KYC ve AML, Alphateca ekibi tarafından gerçekleştirilecek. İlgili bölümde ilgili daha fazla bilgiyi okuyabilirsiniz.

ATEC madeni paralarının emisyonları ve dağıtımı
Toplam emisyon - 177 milyon öncesi ATEC
- 19 milyon ATEC
ICO - 155 milyon ATEC
Bounty - 1,5 milyon kart
ATEC Hediyeleri - 1500000 ATEC

ICO tokenleri ve Bounty jetonları engellenmez. Token, ICO'nun sona ermesinden iki hafta sonra tüm katılımcılara ödenecektir.
Hediye kartı jetonları, kullanıcının kişisel hesabına pin kodu eklenene kadar kilitlenir.

ICO (1 Temmuz - 1 Ağustos)

Jeton limiti: 125 000 000 ATEC (yaklaşık 100 000 000 ATEC satılır).
Zaman ve miktar için bonus özetlenmiştir.
1 ETH = 7 000 ATEC
0.079 BTC = 7 000 ATEC

Fiatın tahmini maliyeti $ 0.075 (döviz kuru ETH 525 $)
SoftCap - 1 000 000 $
HardCap - 10 000 000 $

Maksimum bonus olarak, 124 000 000 ATEC satabiliriz. Minimum satın alma - 0,2 ETH

İlk jeton alımından kar
Jeton alıcılarımız için avantaj, onları diğer kullanıcıların hesaplarına aktarabilme özelliğidir. Bu nedenle, her kullanıcı gerekli kripto para birimi için web sitemizden satış için kendi jetonlarını kurabilir.
Avantajlar hakkında "Katılımcı ICO için Faydalar" bölümünden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Toplanan fonların dağıtımı
• Coğrafi genişleme projesi -% 45
• Web sitesi geliştirme yetenekleri -% 25
• Çevrimdışı etkinlikler ve yardımseverlik -% 10
• Ekipman güncellemeleri -% 10
• Yasal destek -% 5
• Takım bonusu -% 3
• Rezervasyon -% 2

ATEC tokenlarının yayınlanması ve dağıtımı

Toplam problem - 177.000 000 ATEC
Satış Öncesi - 19.000.000 ATEC
ICO: ATEC'de 155 000 000
Bounty - 1 500 000 ATEC
Regalo Card: 1 500 000 ATEC

ICO tokenleri ve Bounty jetonları engellenmez. Token, ICO'nun sona ermesinden iki hafta sonra tüm katılımcılara ödenecektir. Hediye kartı jetonları, kullanıcının kişisel hesabına pin kodu girilene kadar bloke edilir.


Image result for Alphateca icoikramiye

Satış Öncesi (15-25 Haziran).

Bonus sabit -% 25.

Jeton limiti - ATEC 19 000 000 (ATEC yaklaşık 15 000 000 satış için)

1 ETH = 7 000 ATEC

0,079 BTC = 7,000 ATEC

Minimum satın alma: 0,5 ETH

İlk jetonu satın almanın faydaları

Jeton alıcılarımızın avantajı, başka bir kullanıcının hesabına aktarılabilmeleridir. Bu nedenle, her kullanıcı kendi crypttocurrency için kendi tokenlerini web sitemizde satışa koyabilir.
Avantajlar hakkında "ICO katılımcıları için faydalar" bölümünde daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Projenin daha da geliştirilmesi

kalkınma, ICO'nun sonuçlarına bağlıdır.
1.000.000 $ 'a kadar: toplanan fonlar daha fazla proje geliştirme için kullanılacaktır: ekipman, uzmanlar gerekli, teknik desteğin genişletilmesi, yabancı dillere çeviri, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Avusturya'da genişleme.
2 000 000 ila 4 000 000 $ arası: Havuzun önemli bir kısmı, AB ve Pasifik ülkelerinin yanı sıra Avustralya ve Latin Amerika'daki coğrafi varlıkları genişletmek için kullanılacaktır.
5.000.000 $ ve daha fazlası: fonlar, akıllı sözleşmelerde ihalelerin otomatik olarak uygulanması, akıllı ve çoklu imza sözleşmelerinde abonelik hizmetlerinin uygulanması, akıllı ve çoklu imza sözleşmelerinin otomatik olarak uygulanması, Asya ve İskandinavya'da genişleme için kullanılacaktır.

Sokak haritası
  • 1 Aralık 2017 - Fikrin doğuşu
  • 15 Ocak 2018 - Platform prototipi
  • 15 Mart 2018 - Fikirleri teknik görevlere dönüştürme
  • 1 Nisan 2018 - Tüm takım üyelerinin toplanması
  • 1 Mayıs 2018 - Projenin ilk alfa sürümü
  • 22 Mayıs 2018 - Expo Forum'da ekibin ilk sunumu
  • 1 Haziran 2018 - Projenin teknik başlangıcı
  • 10 Haziran 2018 - Ücretli servis fonksiyonu, kişisel anons, moderasyon bölümü ve destek hizmetleri ile üretim versiyonunun lansmanı
  • 14 Haziran 2018 - Giriş mağazası, beklet, açık artırma
  • 15 Haziran 2018 - Almanya'da, Fransa'da satış öncesi genişleme
  • 1 Temmuz 2018 - ICO'nun lansmanı, projeyi desteklemek için çevrimdışı etkinlikler, web sitesine eğitim materyallerinin eklenmesi
  • Temmuz 2018 - Projeler için perakende mağaza ve alıcılar, iOS ve Android uygulama eklemeleri, Avusturya, İtalya'daki projelerin coğrafi genişlemesi
  • Ağustos 2018 - ATEC token değişim hizmetleri ve ATEC hizmetlerinin lansmanı, projelere, toplantılara, ortak alışverişlere video / video incelemeleri satışı, İskandinav ülkelerinde coğrafya projelerinin genişletilmesi.
  • Eylül 2018 - İngiltere'de web seminerleri, yeni reklam araçları, proje coğrafyasının genişletilmesi eklendi
  • Ekim 2018 - Yeni Yıl satışlarına hazırlık, web sitesi üzerinden bilet satışı ile etkinlik hazırlığı, Japonya'daki proje coğrafyasının genişletilmesi
  • Kasım 2018 - Etkinliğin düzenlemesi, Türkiye'de proje coğrafyasının genişletilmesi, Hindistan
  • Aralık 2018 - Yeni yıl için hediye çeki ve kurumsal hediye ürünlerinin uygulanması
  • 2019 birinci çeyrek - Yeni satış araçlarının tanıtımı, "mal / mal kiralama" kategorisinin hazırlanması, Latin Amerika'da proje coğrafya uzantısı
  • 2019 ikinci çeyrek - Çin'de proje coğrafyasının genişletilmesi
  • 2019 üçüncü ve dördüncü çeyrek - Muhtemel çevrimdışı alımlar için web sitelerinin uyarlanması.
İşte çok sağlam bir ALPHATECA TAKIMI.


Bu, Alphateca projesinin tam açıklaması, bu mükemmel bir Alphateca proyosuna katılmaya karar vermenizi ümit ediyor. Alphateca hakkında sorularınız varsa, aşağıdaki Alphateca resmi bağlantılarından bazılarını takip edebilirsiniz:



Yazar AUDREY23


Eth bana haber ver: 0x52242EF3Dcc07135c5176aC7bD9412Cf783253C9

Katılımınız için teşekkürler, Selamlar, başarı.

Comments