ChangeNow - Kullanıcılarının Cryptocurrency'yi değiştirmelerini sağlayan Platform


Image result for changenow ico

Yenilikçi ve deneysel teknoloji bir kripto alanıdır. Bu yenilik alanı ileriye doğru iter ve onu ilginç bir yer yapar. Her projenin bir ödülü olmadığı ya da her ICO'nun paranızı hak etmediği, ancak bazı adımların atıldığı doğrudur. Varlıkların nasıl ticareti yapıldığı bunun bir örneğidir.

Changenow, kullanıcıların herhangi bir kayıt olmaksızın kripto para birimini değiştirmelerini sağlayan bir platformdur. Çok güvenilir ve basit ve kolay bir adımı var. Bu nedenle ChangeNow'u işinizi daha kolay ve verimli bir şekilde yapmak için kullanabileceğiz.

ChangeNow büyük miktarda insan için oldukça cazip ve uygulanabilir, çünkü bugün birçok kişi bir tür kripto para birimini diğerine dönüştürmeyi seviyor. Bunun nedeni, piyasa koşullarındaki değişikliklere hızlı ve hızlı tepki vermektir ya da sadece insanlar bir kripto-para birimini diğerlerinden daha çok tercih ettikleri içindir.

ChangeNow, kullanıcıların paraları üzerinde tam kontrole sahip olmalarına olanak tanıyan ve birçok kullanıcı için bir rüyanın gerçekleşmesi mümkün olan en fazla mübadele için izin veren, sınırsız alışveriş gerçekleştirir.

Şu anda Token, ChangeNOW'da para olarak dolduracak, yönetimimize yeni jeton ve jetonları kaydetmenin temel yöntemi olacak. ChangeNOW çok hızlı olduğu için, jetonlar harika bir istek olacaktır.

ChangeNow, müşterilerine en popüler cihazlarını kullanarak hizmetlerini kullanmalarına izin veren bir mobil uygulama geliştiriyor. Platformu daha erişilebilir hale getirecek ve bu sayede birçok kullanıcıya fayda sağlayacak mobil uygulamaların dahil edilmesi.

ChangeNow, Twitter ile sosyal medyayı kullanarak, halkla etkileşim kurar. Şirket, projeyle ilgili önemli detayları iletmek için Twitter'ı bir platform olarak kullanıyor. Projeyle ilgili soruları olan müşteriler Twitter'ı bir platform olarak kullanabilir, çünkü firmalar zamanında yanıt verirler.

Bu nedenle, CahngeNow müşterilerine basit, güvenli ve uygun bir hizmet sunmayı amaçlayan hızlı ve hızlı bir değişim hizmeti. İşlemler beş dakika içinde işlenecek. Proje, ek veya gizli ücret ödemeden müşterileriyle dürüst kalmayı vaat ediyor. Bununla birlikte, tüm bunlar küçük işlemlerden biraz daha uzun bir süre için daha büyük işlemlere sahip işlem hacmine bağlı olacaktır.


Sağlanan faydalar

- İşlem hızları, ağda blokların oluşması için gereken süreye bağlı olarak yaklaşık beş ila yirmi dakika arasında değişir. Çoğu sipariş sadece birkaç dakika içinde işlenir. İşlem büyükse (1 BTC'den fazla), işlem, işlemin büyüklüğüne ve bloğunuzun kapasitesine bağlı olarak daha uzun sürebilir.
- ChangeNow'da kripto para birimini değiştirme sınırı yoktur. Ancak yapılacak işlem için ücret, blockchain'in kendisi tarafından tahsil edilir. Gönderilen tutar, tüm blockchain maliyetlerini karşılamak için yeterli olmalıdır.
- ChangeNOW sistemi Poloniex ve Bittrex dahil 10'dan fazla şifreleme işlem platformuna entegre edilmiştir.
- Kendi dijital paranızı iade edebilir veya Visa veya Mastercard ile şifreleme satın alabilirsiniz.

CHANGENOW işlevi nasıl çalışır?
İşte temel komutlar CHANGENOW:

1) Burada dijital para birimini seçin: Örneğin Ethereum için bitto ticaretini seçebilir veya her bir şifreleme miktarı için fiat çekebilirsiniz. Açılır menüden başlayarak, imrenilen kripto atamasını siz seçersiniz.

2) Ardından el çantası adresinizi girin: cüzdanınızı girin ve ardından "İleri" ye tıklayın. Bir jetonunuz yoksa, CHANGENOW sizi cüzdan oluşturmak için sahneye bağlar.

3) Bundan sonra onaylayın: tüm verileri kontrol edin ve "Onayla" yı tıklayın.

4) Para Yatırma: CHANGENOW sizin için mağaza adresi oluşturur ve bu adrese mağaza gönderirsiniz.

5) Paraları almak: CHANGENOW, on koordineli iş kolunda en iyi bahisleri bulmak için üye memnuniyetini büyük ölçüde sağlar.

Değişiminiz teslim edilecek ve madeni paralarınızı satchel istikametinde alacaksınız. Tüm prosedür boyunca, KYC, e-posta veya şifre için herhangi bir gereksinim yoktur. Uzun kayıt formu yok, kayıt yok ve kısıtlama yok.

TOKEN BİLGİLERİ

Token ŞİMDİ, saklama olmayan değişim hizmeti tarafından oluşturulan ilk belirteçtir! Bu, ChangeNOW şifreleme hizmetindeki dahili para birimi olacaktır.
Ayrıca, sikke listesi ödeme için kullanılacaktır.

ŞİMDİ, ERC20 standardını kullanarak Ethereum blockchain'de piyasaya sürülecek. Ekip, ChangeNOW Jetonunu ana ağ lansmanından sonra EOS ağına taşımayı düşündü. ERC20 jetonunun sahipleri için 1: 1 oran sağlar.
Limiti arttırma olasılığı olmadan 200MM ŞİMDİ sıkı bir limit oluşturulacaktır.

1 ŞİMDİ Özel Ön Satış Fiyatı = 0.2 USD

Token ŞİMDİ asla kalabalığın içinde olmayacak, bu yüzden ödül kampanyasına katılarak kazanma şansını kullan! Kurallar burada changenow.io/bounty

Borsaların listesi Ağustos 2018'de yapılacak

Neden şimdi Token kullanmalı?

ŞİMDİ Kullanarak, müşterilerimiz daha iyi işlem oranları ve daha hızlı yükseltmeler elde edecekler.

Üstelik, müşterilerimiz, erkekler ve diğer faydalar için alışılmadık teklifler alacaklar.

Faiz oranı ticaretinden yararlanmak için seçici bir fırsat. Bu satırlar boyunca, Token ŞİMDİ çok çıkacak

takdir ve bilinir.

Çocuklarımıza iştirakler için daha iyi koşullar sunacağız, örneğin, daha büyük kar paylaşımı ve

Daha az ödeme kısıtlaması. Ayrıca, postaları alacak ve yeni jeton ve jetonlar alacaklar.

ticaret yapmak.

Ayrıca, toplam jeton adedini şu anda yarıya kadar tüketmeyi düşünüyoruz 3

Uzun bir süre, 100 mm kaldı. Bunu gerçekleştirmek için kesin bir nihai hedefle, şu anda tüm belirteçleri yok edeceğiz

ChangeNOW uygulamasında kullanılır. Satın alımları organize etmek için gerekli tüm yetkileri koruruz

ilk jeton takviminin makul olmayan bir örneği yerine getirilir.

Son olarak, Token ŞİMDİ muazzam bir talepte bulunmalıdır.

Neden ChangeNow exchange'i seçmeniz gerekiyor?

ChangeNow, tüm işlemleri korumak için yüksek bir güvenlik düzeyine sahiptir çünkü parayla ilgilidir
Çoğunlukla insan ve teknik hata durumlarını önler
ChangeNow, bir sorun olduğunda kullanıcıları takip edebilecek çok aktif bir müşteri destek sistemine sahiptir.
Kullanıcıların kişisel bilgilerini gizli tutan formların ve kayıt prosedürlerinin olmaması, ChangeNow'un büyük bir özelliğidir.

Sonuç

ChangeNow, müşterilere sınırsız kripto para değişimi hizmeti sağlaması beklenen bir projedir. Bu nedenle, ChangeNow müşteri işlemlerini daha güvenli hale getirmek için bir fırsat yaratır.

ChangeNOW'ın arkasında kim var?

ChangeNOW, arıtma grubunun "engelli kişilerden oluşan bir grup deneyimli mühendisden meydana geldiği" iddiasındadır; örneğin, grupla ilgili belirli veriler, örneğin ad veya işyeri alanı resmi sitede kaydedilmez.Sonuç olarak

Son zamanlardaki alışveriş hackleme ve artan gizlilik endişeleriyle, kapsam dışı alışverişler, odaklanmış kripto kullanıcılarının güvenliği ve gizliliği için iyi bir alternatiftir. Son 3 yılda çok fazla kripto değişimi yaptım. Dürüst olmak gerekirse, ilk hamlesini kripto yapan kişi için ChangeNOW uygun görünüyor. Farklı döviz kurları arasında satın almak / satmak ve kullanışlı bir karşılaştırmak kolaydır. Proje, ek veya gizli ücret ödemeden müşterileriyle dürüst kalmayı vaat ediyor. Bununla birlikte, tüm bunlar küçük işlemlerden biraz daha uzun bir süre için daha büyük işlemlere sahip işlem hacmine bağlı olacaktır.

Daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki resmi linke üye olun.




AUDREY23

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491

0x52242EF3Dcc07135c5176aC7bD9412Cf783253C9

Comments