Cryptov8, geleneksel bir merkezi olmayan bankacılık platformunu tanıtıyor




Moody's Investors Service'in Genel Müdürü Colin Ellis, “Blockchain'in çeşitli finansal hizmetlerin çalışma şeklini önemli ölçüde değiştirme potansiyeli var. Bankalar verimlilik, iyileştirme ve risk azaltma konularında blok zincirleme teknolojisinin geliştirilmesini ve uygulanmasını önemli ölçüde artırabilir” dedi.

Colin Ellis, "Ancak bu teknolojinin benimsenmesi, ayrıca, gelirleri azaltacak olan döviz işlemlerinden kaynaklanan işlem maliyetlerini, komisyonları ve karları da sınırlayacaktır." Dedi.

İsviçre bankaları Blockchain teknolojisinin uygulanmasından en çok etkilenen bankalardır. Gelirin% 50'si ücrete dayalı gelirden gelir. Ardından, gelirlerin% 35'inin ücrete dayalı gelirden geldiği İtalya, Kanada ve İsrail bankaları izledi.

Blockchain teknolojisinin, pek çok partiyi içeren fintech endüstrisini artırdığına inanılıyor ve hala manuel ve sert sistemleri kullanıyor.

Bu teknolojik atılımın ayrıca, işlem verilerinin güvenliği ve doğruluğunun gerçekleşmesini teşvik etmede etkili olduğuna inanılmaktadır, böylece bankaların güvenlik sistemleri hakkında endişelenmelerine gerek yoktur.

Banka müşterileri için blockchain'in sunduğu şey gibi değil. Blockchain sayesinde kek yapmak bu kadar kolay olmamıştı. Süreç çok basit, pürüzsüz ve eğlenceli. Cryptov8 platformunun artık kripto bankasına ve geleneksel bankacılığa engel teşkil ettiğini biliyor muydunuz? Bu platform, "dijital bankacılık" yeni teknoloji sunsa da, geleneksel kek yapım hizmetleri ve ürünlerini bırakmıyorlar. Bunun yerine, bu platform blockchain'i geleneksel bankacılık hizmetlerini ve ürünlerini geliştirecek şekilde entegre eder; örneğin, bu teknoloji sayesinde, müşteriler tamamen temsil edilir ve platform, hizmetlerinin ve ürünlerinin platform ve müşteri faydalarının sağlanması için ihtiyaçlarını karşılamaya daha uygundur.

Blockchain sayesinde müşteriler takip edebilir, işlemleri ve bankaları da indirimlerini dikkate alabilir. Buna ek olarak, işlemler artık çok hızlı bir şekilde işleniyor ve bir miktar sorun değil, bu nedenle müşteriler çoğu zaman onları rahatsız edebilecek bekleyen işlemleri beklemeyecek.

Cryptov8 platformu ve blockchain teknolojisi sayesinde, kripto müşterileri artık kriptolarını, çoğu durumda yükün dayanılmaz olduğu ve her şeyin pahalıya mal olduğu alışverişi olmaksızın kendi yollarında depolayabilmektedir. Bu platform aracılığıyla kripto şeklinde arkadaşlarınıza kripto transfer edebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu bankacılık kolay ve eğlenceli hale getirdi.

Kripto müşterileri de tasarruflarını kriptoda yapabilir ve nakit çekebilirler. Bunun nedeni, bu platformun müşterilerine olağanüstü döviz kurları sunan bir değişim platformuna sahip olmasıdır. Buna ek olarak, bu platform kripto hesabında nasıl davranılacağını ve kripto-para piyasasında nasıl davranılacağından bahsetmemek için kripto hesabınızı nasıl yöneteceklerini ve en iyi kripto döviz kuru oranını nasıl sağlayacağını öğrenmelerini sağlayacak şekilde kripto müşterilerine eğitim programları sunmaktadır.

Cryptov8 - Bankacılıktan blockchain'e geçiş

Cryptov8 önerisine dayanarak, kriptoankanking ile geleneksel bankacılık ürünleri ve hizmetleri arasındaki uçurumu kapatmak için blok zincirleme teknolojisini kullanarak Birleşik Krallık'ta yerleşik ve resmi olarak yerleşik bankalar kurulacaktır. Teknoloji platformlarımız ve dijital varlıklarımız, global olarak kripto para biriminin benimsenmesini ve kullanılmasını artıracaktır.

Cryptov8 nasıl farklıdır?

Mortgage, Kredi, Tasarruf ve Cari Hesaplar için İngiltere tarafından düzenlenen tam hizmetli bir dijital perakende bankası olma yolunda ilerliyoruz. Müşteri deneyimini değiştirmek için blockchain teknolojisini kullanırken perakende müşterilere ve KOBİ'lere tanıdık bir şekilde hizmet vereceğiz.

Cryptov8 projesi mevcut 'CryptoBanking' hizmetinin çok ötesine gider. Projemiz, müşterilerin sık sık karşılaştıkları zorlukları düzene sokmayı ve böylece, dünya genelinde kriptoçeşitlilik kabulü için en iyi rotayı oluşturmayı amaçlıyor.

Cryptov8platform'un bankacılık sisteminde büyük bir fark yarattığından kuşku yoktur ki bu da kriptosuzonun kullanımının, güvenlik ve müşterilerin sahtekarlığa, korsanlığa ve başkalarına karşı korunmasını sağlamak için dünya çapında popüler hale getirilmesini sağlar.

konfor

  - M-cüzdanın kurulumunu, erişimini ve kullanımını hemen gerçekleştirin.

güven

  - Yetkili ve düzenlenmiş bir banka olarak, müşterilerimizi korumak için en üst düzey düzenleyici ilkeleri ve en iyi endüstri uygulamalarını uygulayacağız.

Güvenlik - Tüm cüzdan / varlık depolama, şifre alma ve dolandırıcılık koruması arasında banka düzeyinde güvenlik sağlar.

gider

- Değişim ve çekilme ücretlerini daha ucuz ve daha kesin hale getirin.

ödül

- Benzersiz olarak, şifreli müşterilerimize sadakatleri için hemen bir ödül verilecek. Kriptobank maliyetlerimizin bir kısmını müşterilerimize geri vereceğiz.

resepsiyon

  - Cryptocurrency ödemelerinizin akışını yapın.

eğitim

- Eğitim materyaline, büyüyen bir bilgi tabanına kolay erişim sağlar ve cryptocurrency müşterilerine eşsiz destek sağlar.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki resmi linkleri ziyaret edin:

Yazar : Audrey
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491
0x52242EF3Dcc07135c5176aC7bD9412Cf783253C9

Comments