LANCER NETWORK ICO





Lancer Ağı Hakkında

1. Lancer Network, reklam ve crowdsale ve blockchain projelerinin tanıtımı için merkezi olmayan bir serbest site. Burada insanlar SMM ve pazarlama hizmetleri için ödeme yapmak isteyen kripto para ve girişimciler almakla ilgileniyorlar.
2. Jaringan LAN, İnternet kullanıcıları için reklam kampanyalarına para kazandırmak için girişimciler ve girişimciler için fırsatlar sunar.
3. LAN Ağı SMM sudah reklam hizmetleri sağlar. Bununla birlikte, makine kontrollü servislerin aksine, botlar değil, yaşayan bireyler tarafından çalışmalar yürütülmektedir. Bu nedenle, Lancer Ağı sadece çalışanlarına değil, aynı zamanda işçilere ve aynı çalışanlara ve iş gücünün niteliğine de değil, çalışanlara ve işlere karşı olma eğilimindedir. Bu platformun hizmetiyle toplum büyüyor, kullanıcı faaliyeti artıyor ve projeye olan güven de artıyor. Böylece, tam bir yaşam topluluğu kesin bir projenin anahtarıdır.

Platform Bu ödeme esnekliğini kabul eder. İstediğiniz eylemleri oluşturun ve ödeyin - BTC, ETH, BCH, LNW. Formatımız ücretsiz işleri görmenin birçok farklı yolunu açıyor. Soyut görevlerde birçok işçi olabilir. En iyisini seçebilir veya hepsini alabilirsin
Jetonlarla, kazanç jetonlarınızla ve faturalarınızla yapılacak dia türlü etkinlik için ödemeniz asgari düzeyde olacaktır. Derecelendirme sistemi nya iki tarafta yanıltıcı problemlerin ortadan kaldırılmasını sağlar. Çalışanlarınız için filtreleri daha hızlı bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Platform Bu, özel yetenek gerektirmeyen karmaşık ve basit görevleri sunar. Sadece al, para kazan ve para kazan.

NEDEN LANCER İYİ:

1. Gerçek kullanıcılardan organik reklamlar ve KYS
2. Blockchain endüstrisinde herhangi bir yatırım yapılmadan kazançlar
3.Kalite yeteneklerini bulmaktan rahat olan İnsan Kaynakları Merkezi

4. crowdsale ve blockchain projeleri için standart olmayan tanıtım görevleri için çözüm

Lancer Ağının Faydaları:

1. Esnek hizmet
2. sıralama sistemi
3. güvenilirlik ve güven.


Nasıl çalışır


Şu anda, yerleşik olan tamamen entegre Lancer Ağı mevcut değildir. Bununla birlikte, sosyal medya reklamcılığı sunan ayrı hizmetler vardır. Ancak tamamen entegre analoglarla elde edilebilecek aynı kapasite aralığına sahip değiller.

Blok sengiri proje ihtiyaçlarının karşılanacağı proje / platform bulunmadığına dikkat edilmelidir. Bu sektörün spesifik özellikleri toplumdan aktif katılımı ve merkezi olmayan teknoloji için ana forum olan bitcointalk.com'u gerektirir. Ayrıca, katılım Reddit ve YouTube'da belirlenmelidir.


Satıcı görevi el ile yapabilir, ancak oldukça rahatsız edici bir oyuncu / destekleyici seçmek uzun zaman alır. Sonuç olarak, hizmetlerin otomasyon eksikliğinden dolayı uzun vadeli, pahalı ve rahatsız edici bağış kampanyalarını teşvik etmek olduğu ortaya çıkıyor. Ademi merkeziyetçiliğe çok fazla önem verildiğinde, bu nişın işletmelere, ICO projelerine ve bireysel kullanıcılara değer katan ilginç ürünlerle doldurulması gerektiğini anlamak önemlidir.

Lancer Ağının Temel Prensipleri
Lancer Network, çeşitli görevler için uzmanları taramak için bir panodır. Çerçevemiz, dia çalışan için tamamen basit ve kolay olan taksitlerin dağıtımı ile çevrimiçi çalışmaya gerçekten daha iyi bir yaklaşım kullanmaktadır. Bu, müşterinin çeşitli karşılaştırılabilir görevlerde birçok uzmanı toplamasına olanak tanır. Bu şekilde, iş daha hızlı ve daha yetkin çalışır. Ayrıca, takas taksitlerini bulmak ve işlemek için gereken süre azalır. Taksitler, ilişikteki parametrelerle belirtildiği gibi saniye cinsinden hesaplanır:

- Görevdeki hizmetlerin sayısı
- Her hizmet için ödeme yapılır
-Aramada yetenek
- Maliyetler

Müşteriler, panel birnya, erişilebilen ve talep edilebilecek işletme hakkındaki tüm verileri görebilir.

LNW oken bu projede iki durumda kullanılabilir:

1. Yapılan iş için freelancerlara ödeme yapıldı. Görevlendirildikten sonra müşteriler LNW jetonlarını serbest çalışanlara ödeyebilir. Ancak, istenirse, diğer kripto para birimi - BTC, BCH veya ETH kullanılarak ödeme yapılabilir.
2. Görev yapmak. Bir görev yapmak için müşteri yaratımı için ödeme yapmalıdır. Bu belirte dağıtımdan çekilir ve sonra yakılır. Bu durumda, diğer kripto para biriminin kullanılması mümkün değildir.


Kişisel satışlar: 26.05.18
Özel satışlar için jeton sayısı 35 000 000
Softcap = 200.000 ABD doları
Hardcap = 1.500.000 ABD doları
Platformun Beta sürümünü geliştirmek ve ICO tohum turunu pazarlamaya hazırlamak için para tahsis edilecektir.
Satış öncesi platformumuzun güven ve sadakati için yatırımcılar şunları elde edecek:
Satış öncesi ilk beş gün içinde ETH için 54.000 LNW
İkinci beş gün içinde ETH için 52.000 LNW
ETH için presale jetonunun sonuna kadar 46 000 LNW
ICO: 26.07.18
ICO için belirteçleri sayısı 148,000 000 LNW (Koşullu) olacak
Softcap 800.000 dolar.
Hardcap 8.000.000 dolar.

l2.jpg

Kullanıcılar boş zamanlarının çoğunu internette geçirir. Neden ondan para kazanmıyorsun? Facebook'ta yayınlamak, yorum ve video göndermek, posta gimnasi için jeton almak gibi!

Fon Yaratma ve Lancer Kode jaringan sürümü, Lancer Network uygulamaları için platformlar geliştirmek, fon pazarlamasını ve reklam kampanyalarını geliştirmek için tasarlanmıştır. LNW jetonu, işletim platformuna erişim sağlayan bir yardımcı belirteçtir.

Toplam 250 000 000 Lancer Network kodu yayınlanacak. Lancer Network'ün halka açılışı ve küresel pazarlama kampanyası, ICOround sonuçları temelinde başlatılacak. İmzalanmamış tüm jetonlar yanacaktır.

Lancer Network, BTC, ETH veya Lancer Network tokenlerini alır. Tek fark, bir para biriminin maliyetinde yatmaktadır. Kullanıcılar, yalnızca dahili hesaplarında yeterli paraya sahipse ödev yayınlayabilirler. İş yayınlandığında para hemen silinecektir. Biri, genel bir ek ücret karşılığında arama yapmak için de reklam verebilir.

Kullanıcılar dahili hesap bakiyelerini diğer dağıtılmış işlere ekleyebilirler. Gerekli miktarı Lancer Network'e ekleyerek bunu yapabilir. İşlem ücretleri olmadan çok küçük miktarlarda işlemlerin daha hızlı ve daha kolay hale getirilmesi için bunu yapıyoruz.

Tahsis tamamlandıktan sonra, Lancer Marker Lancer Mark hesabından düşülecektir. Çalışma koşullarına bağlı olarak, kullanıcı kullanıcı tarafından otomatik olarak belirlenebilir veya bu manuel olarak onaylanabilir. Bundan sonra oyuncu görevi başlatabilir. Anak olarak, başvurusu hakkında bir rapor olmalıdır. Sadece Markus'un atamasının onaylanması ve onaylanması sonrasında oyuncu ödeme alabilir.

Aşağıdakiler, kullanıcıları için jetonun faydalarıdır:

Yatırımcılara Sağlanan Faydalar:

Jeton maliyetlerini artırma
Uygun ödeme koşulları
Kullanıcılar için Faydaları (Taskpersons):

Güvenilirlik ve güven
Çeşitli hizmetler gerekli
Esnek ödeme
Cryptocurrency'de ödeme
Görev sadeliği
Bu ülkede profesyonel piyasa senaryosundan bağımsız.


l3.jpg
x4.jpg

Daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki resmi linklere ve sosyal medyaya Lancer Network'e üye olun:

Website: Website: https://lancer.network/
Media: https://medium.com/@lancer.ntwrk
Facebook: https://www.facebook.com/Lancer-Network-369473303550043/
Twitter: https://twitter.com/LancerNetwork

Telegram: https://t.me/LancerNetwork

Yazar

Audrey23

Bitcoimtalk profilim: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491

Eth: 0x52242EF3Dcc07135c5176aC7bD9412Cf783253C9

Comments