Viva - Dünyaya büyük ölçekli merkezi olmayan mortgage finansmanı sağlayan ilk dönüştürücü finansal teknoloji

Şimdi birçok gelişmekte olan ülkede (ve sadece), bir ev satın almakta sorun var. Nakit olarak, bu tamamen imkansızdır ve bir ipotek kredisi almak çok sorunlu bir problemdir, bu yüzden birçok kişi bunu tamamen reddeder. Ve boşuna. Son zamanlarda bu sorunla ilgilenen bir çıkış yolu buldum. Şimdi Viva Network projesi hızla büyüyor, bu da farklı bir amaç için ipotek almanın en iyi yolu.

Proje temsilcisi sloganına göre, asıl görevi ahlaki açıdan eski ve işlevini yerine getirmeyen küresel ipotek sektörünü yok etmektir. Viva Network uzmanları, bir ipotek elde etmek için en hızlı, en ucuz ve en önemlisi şeffaf yöntemi uygular. Akıllı sözleşmelerin entelektüel altyapısını kullanarak, bu sistem bir ipoteğe ihtiyaç duyan kişileri doğrudan özel alacaklılara bağlar. Ve bu dünyanın her yerinde çalışıyor, yani dünyanın herhangi bir yerinde krediler alabilirsiniz. Bu bizim sözümüz mü? Bankayı ve olağanüstü çıkarlarını gerçekten görmezden geliyoruz.

Viva network.jpg

2008'deki kriz, işin etkili bir şekilde azaltılması, ücretlerin ertelenmesi ve toplam toplum yatırımının tahrip edilmesi gibi sonuçlara neden oldu. Dünya ekonomisindeki bu tür hareketler, sıradan insanların yaşamlarını önemli ölçüde değiştirir ve çoğu zaman olumsuz yönde etkiler. Bu nedenle, Viva'nın yeni projesi bu güç yapısını değiştirmeyi ve ortaya çıkan kritik durumların üstesinden gelmek için yeni yollar sağlamayı amaçlamaktadır.

Viva Ağı, ipotek borçlularını sınırsız blockchain güvenli bulut platformlarında global yatırımcılarla birleştiren merkezi olmayan bir ekosistemdir. Viva'nın yenilikçi teknolojisi, özel ev kredilerini Viva FMS Değişim uygulamasında kolayca satın alınabilen ve satılan Fractionalized Mortgage Shares (FMS) içine almak ve güvenceye almak için Ethereum'un akıllı sözleşmesini kullanır.

Mortgage Fraksiyonelleştirme Paylarını kullanarak, Viva Network, yatırımcıların ev sahibi alıcılar için süreci daha hızlı ve daha kolay hale getirerek, dünyanın her yerinden mortgage ev alıcılarını crowdfund'a ayırmasını sağlar. Serbest piyasalara etkin bir şekilde erişme yeteneği sayesinde, her iki taraf da artık uluslararası faiz arbitrajından yararlanabilecek ve daha düşük mortgage oranları ve daha yüksek yatırım getirisi elde edebilecektir.

Viva Network, ipotek finansmanı sürecini iyileştirmek ve devrim yaratacak şekilde tasarlanan özel, yenilikçi ve ilk piyasaya özel ağ uygulamalarına erişim sağlayan bir uygulama olan Viva Platformu'nda sorunsuz bir şekilde çalışmalıdır. Viva Network platformu, zaman içinde son kullanıcı ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılamak için gelişmeye, geliştirmeye ve güncellemeye devam edecek uygulamalardan oluşacaktır. Viva, özel alıcı teknolojisini, akıllı sözleşmeleri ve ev alıcılarının fiat para birimi ile konut kredisi almasını sağlayacak kalabalık kullanmaktadır. Sınırsız ve merkezi olmayan konut kredisi finansmanı, bankalar ve diğer mali aracılar gibi aracılara güvenme ihtiyacını ortadan kaldıracaktır.

Tamamen merkezi olmayan Viva platformu, ipotek finansmanında devrimci değişikliklere yönelik yenilikçi ağ uygulamalarına güvenilir erişim sağlayacaktır.

Viva, son kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli gelişen ve doğru şekilde güncellenen uygulamalardan oluşacaktır. Özel bir ipotek finansmanı sistemine ek olarak, platform, kredi sürecinin temel yönlerini önemli ölçüde geliştiren 2.0 Gerçek Değerli Ev Değerleme Uygulaması gibi uygulamaları kullanma becerisini sağlayan uygulamaları içerecektir.

Esnek bulut alanıyla çalışan Viva platformu, nispeten büyük veri işleme yetenekleri, kararlılıkları ve ölçeklenebilirliği sağlayabilir.

Platform Misyonu

Misyonumuz, ev alıcılarının ve satıcıların kendi düzenlemelerini yapmalarını sağlayan ipotek sektörünü bozmaktır. Dünyadaki herhangi bir ülkeden her birey, Viva Platform'un merkezi olmayan açık pazar ağı aracılığıyla ev kredileri için kredi finansmanı yapabilecek.

Ek olarak, Viva'nın bir yatırım platformu işlevi ve yalnızca hücresel olarak erişilebilen tasarrufları, tüm Viva kullanıcılarının kredi finansmanı, tasarruf ve yatırımlara ve standart blok hizmetleriyle desteklenen güvenli işlemlere - yani yaşadıkları ülkeye bakılmaksızın - sahip olacağı anlamına gelir.

Ev sahipliğinin geleceği

Viva Network, dünya çapında büyük ölçekli merkezi olmayan mortgage finansmanı sağlayan yenilikçi bir finans teknolojisi şirketidir. Viva platformu, kitle fonlarından konut kredileri için akıllı sözleşmeler, borçluları ve yatırımcıları merkezi olmayan güven olmadan doğrudan bir ekosisteme bağlayacak. Ultra güvenli bir blockchain işlemi kullanan Viva, aracıyı kesiyor ve sonuçta herkes için daha karlı ve verimli bir kredi süreci ortaya çıkıyor.

Platformun temel özellikleri

- Başvuru sahibinin kredibilitesinin dengeli ve rasyonel bir değerlendirmesini yapabilmek.
- Başvuranın evinin değerlerini doğru bir şekilde değerlendirme imkanı.
Teklifleri, önerilen resmi ipotek koşullarına dayalı olarak değerlendirmek, böylece sıkma sırasında "yatırım sınıfları" olarak listelenmek.
FMS akıllı sözleşmelerde borç alanların, dayanak varlıkların, ipotek kredisi ve sınıflandırma sistemlerinin şartlarının çeşitli ayrıntılarının ele alınması;
Kitle fonlama ağları için Viva'da merkezi olmayan FMS.
- Viva Hub'ı tüm faiz ödemelerinden VIVA tokenlerine dönüştürün, bunlar otomatik olarak ipotek finansmanı için FMS sahibine aktarılır. Böylece, borçlu ödeme işlemi bilinmektedir ile yerel para birimi cinsinden faiz ödemek mümkün olacak.
- İpotek ve faiz ödemeleri için ABD Doları cinsinden eşdeğer garantiler.
Tüm yasal kayıtların, eylem, bir ipotek ile ilişkili varlık ve diğer teminat mülkiyeti ile ilgili gerekli belgelerin sağlanması.
- Varlık durumunda FMS sahiplerine iade edilen varlık geri kazanımı ve ilke yeniden dağıtımının koordinasyonu.
- Müşteri hizmetleri için diğer tüm yasal ve idari yükümlülükler için kapsamlı denetim hizmetlerinin sağlanması.
yetenek yerel düzenleyici koşullara gezinmek için.

Bu nasıl çalışır?

O zaman neden gözlerim Viva Ağına düştü? Sonuca vardığım birkaç kriter var. Öncelikle Viva Network, risk almadan şeffaf mortgage kredilerini kabul etmeyi sağlayan akıllı sözleşmeler kullanmaktadır. İkincisi, şüphesiz malzeme maliyetlerini ve zamanı etkileyecek olan aracıların yokluğu. Üçüncü olarak, platform ücretsiz bir ipotek piyasası yaratacak ve bu da aramanın ve arama araçlarının verimsizliğini azaltacaktır. Son olarak, projeye katılan büyük yatırımcıların şirketteki hisselere sahip olmaları için bir fırsat. Böyle beklentileri nasıl buluyorsunuz? Bundan gerçekten memnun kaldım ve bu, modern finansal hizmetler pazarında bulunabilecek en iyisidir.

Token Satış Detayları

*Sert Kap Üretme Jetonlarının Üretimi: 3.000.000.000 VIVA jetonu
önceden satış

Hard-stamp ETH: 6,870 ETH
Satış Öncesi 1
Bonus jetonu:% 40

ETH, sert kapağı kaldırıyor: 500 ETH
Satış Öncesi 2
Bonus jetonu:% 35

ETH sert damgayı kaldırdı: 2,570 ETH
Satış Öncesi 3
Bonus jetonu:% 30

ETH sert damgasını kaldırın: 6,870 ETH

Dağıtım Jetonları

Toplam jeton: 4 milyar VIVA
% 75 -
% 7.5 Üretim Jetonu Etkinlikleri - Takım Tahsisi
% 3.75 - Danışmanların Tahsisi
% 10 - Rezerv Fonu'nun Tahsisi
3.75% - Pazarlama Tahsisi, Ödül ve Özel Bağışlar

Yol haritası

  • Mayıs 2016 - Orijinal fikirlerin başlangıcı.
  • Haziran 2017 - Doğru çekirdek teknolojisini tanımlamak için blockchain ekosisteminin araştırılması.
  • Temmuz 2017 - Viva Platformundan servis odaklı mimarinin üretimi.
  • Ağustos 2017 - Verilerin araştırılması ve fizibilite analizi.
  • Kasım 2017 - 1.0 Değer Değerlendirme Algoritmasının Geliştirilmesi.
  • Q1 & Q2 - 2018 - Nesil Belirleme Etkinliği ve MVP geliştirmesinin başlatılması. Büyük ölçekli kampanyaların ellerini başlatın.
  • Q3 - 2018 - 2.0 Gerçek Değer Uygulaması geliştirin. • Yasal ve düzenleyici lisanslar.
  • Q4 - 2018 - Gerçek Değer 2.0 uygulamasını başlatır. Özel ML algoritmasının kesinleştirilmesi.
  • Q1 - 2019 - Viva Network Platformuna adım atmaya başlayın.
  • Q2 - 2019 - Viva Network Platform'u ve başarılı crowdfund ilk ev kredilerini sistemle başlattı
  • Viva ipoteği finansmanı.
Ana takım
danışman


Sonuç

Viva platformu, dünyanın her yerinden borç verenlerle ipotek borç alanlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır; bu nedenle, ipotek operasyonlarını daha kısa bir süre için daha düşük maliyetlerle daha kârlı bir seviyede kitle temin edebilirler.

Bu Platform hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki resmi bağlantıları ziyaret edin:


Audrey Writer


Eth: 0x52242EF3Dcc07135c5176aC7bD9412Cf783253C9

Comments