EcoStart - Yeşil projelere yatırımın artırılması

Untitled(6).jpg

Küresel ısınma gün geçtikçe artmaktadır. Dolayısıyla dünyamızı daha yaşanılabilir hale getirmek bizim görevimiz. Bunu sağlamak için yeni projeler yürütülmektedir. Ancak çevre dostu projeler için kaynak yetersizliği olması en önemli faktörlerden biridir. Çevreyi korumak için adımlar atmalıydık. Olmazsa, küresel ısınmanın etkileri dünyamızı kapsayacaktır.

Blockchain, son on yılın teknolojik nimetlerinden biridir. Bu yeni teknolojiyle, süreçlerimiz daha hızlı, daha güvenilir ve daha şeffaf. Doğayı korumak için yeni teknolojiler kullanıyoruz. Bugün size doğa projesine katkıda bulunmak için oluşturulan ECOSTART projesinden bahsetmek istiyorum. Peki Ecostart nedir? Bizim için faydaları nelerdir? Bu açıkça belirttiğim tüm bu soruların cevabı.

Yapısal olarak, blok zinciri bilgi değişimlerine karşı dirençlidir. Bu, iki toplantı arasındaki değişimleri verimli bir şekilde ve sorgulanamayan ve sürdürülebilir bir yolla kaydedebilen "açık ve uygun bir kayıttır." Olağanüstü bir kayıt olarak kullanılmak üzere, blok zinciri düzenli olarak yazışma merkezi arasındaki sözleşmeye uyduğunu ve yeni kutuyu onaylayan her şeyin dağıtılmış bir sistemi tarafından denetlenir. Kaydedildiğinde, birkaç rastgele kutudaki bilgiler geriye dönük olarak değiştirilemez, sonuçta her bir sonuç kutusu ayarlanmadan daha büyük parça sistemi onayı gerekir. Blockchain kaydının değiştirilememesi gerçeğine rağmen.

Şimdi ona vuracağız ve bunun çevre için olduğu kadar modern toplum için de nasıl faydalı olacağını bulmaya çalışacağız. Bu yüzden, proje bu alana yatırım yapmak için acele etmeyen yatırımcılar olarak adlandırılıyor, çünkü yeterince karlı olmadığını ve hatta bazen kârsız olduğunu düşünüyorlar.
Fakat hepimiz biliyoruz ki, üzücü sonuçlara yol açacak, onarılamaz sonuçlar doğarsa, çevreyi korumanın gerekli olduğu en azından bu, çevresel olarak tahrip olur. Ve bu bitki ve hayvanların neslinin tükenmesidir. Buna izin verilmemeli. Ve bunun için, dün internette tanıştığım bir proje yapıldı.
Şimdi ona vuracağız ve bunun çevre için olduğu kadar modern toplum için de nasıl faydalı olacağını bulmaya çalışacağız. Bu yüzden, proje bu alana yatırım yapmak için acele etmeyen yatırımcılar olarak adlandırılıyor, çünkü yeterince karlı olmadığını ve hatta bazen kârsız olduğunu düşünüyorlar.


Proje hakkında:
EcoStart - özünde, bu proje yeşil organizasyonların finanse edilmesine yardım etmek için tasarlanmıştır. Yani, yatırımcı bulma ve kendi ekosistemlerini kullanarak proje iç belirteçlerini kullanarak yön bulma konusunda. Aslında, bu platformun görevi, yatırımın güvenliğini sağlamak ve bu alana güven getirmektir. Aslında, bu proje, bir dereceye kadar, yeşil toplulukları toplayarak varlığını, bu topluluk ile bu projeyi destekleyenler arasında iç para biriminin dağılımını gerçekleştirme planında sürdürmeye başlamıştır.

ECOSTART NEDİR?
EcoStart, blok zinciri tabanlı çevre ve doğa koruma projelerini destekleyen bir platformdur. Bu platformun amacı yeşil projelere yatırımı arttırmak ve yatırım faaliyetlerini güçlendirmektir. EcoStart, çevresel projelerin gerçekleştirilmesini sağlayacak projeler için kaynak yaratma, kaynak yaratma ve kaynak yaratma sağlar. TerraEcoCoin (TECO) bir kripto para platformudur. Platform aracılığıyla, jeton sahipleri yatırımcıların yapabilecekleri mülklerin korunmasına katkıda bulunabilir.

Ecostart platformu, çevre topluluğunun tüm sorunlarını birleştirmek, kullanıcı çalışmasını kolaylaştırmak için çevrimiçi siteler sağlamak, yatırım için fon toplamak, çevre projeleri için hedef kitleler bulmak, gönüllü faaliyetleri koordine etmek ve geri bildirim hizmetleri sağlamak üzere tasarlanmıştır. EcoStart platformunda, katılımcılar yalnızca birbirleriyle etkileşimde bulunmakla kalmaz, aynı zamanda yeni toplulukların ortaya çıkmasına izin verir.

Proje platformu ortamları için 7/24 bilgi desteği, şeffaflık ve aracıların eksikliği en büyük özelliklerden bazılarıdır.
Ecostart platformu saniyede yaklaşık 100.000 işlem işleme kapasitesine sahip, ancak aynı zamanda düşük işlem maliyetlerine sahip.

Ecostart, çevre topluluğunun tüm üyelerini, kullanıcıların yapabileceği halka açık web sitelerinde bir araya getirecektir.

EcoStart, ekoloji ve ekonomik paylaşım alanında "yeşil" projelerde finansman başvurusu yapmak için güvenilir bir platform olacaktır.

Amacımız yeşil projelere yatırımın arttırılması ve yatırım faaliyetlerinin belirtilmesidir.

EcoStart Blockchain bunun için gereken tüm özelliklere sahiptir:
• Saniyede 100 K işlem hızlı işlem
• Hareketlilik
• Şeffaflık
• Demokrasi
• Aracıların eksikliği;
• Enerji tasarrufu sağlayan doğrulama protokolü (Bitcoin'den 100 kat daha az)
• Düşük işlem maliyeti
• Akıllı ve yeni gelişmiş özellikler ve bunları yapmak için araçlar ile sözleşmeler.

ECOSTART PLATFORMUN ÖZELLİKLERİ
yatırım toplayacak çevresel proje,
Yatırım yapacak çevresel projeler bulur,
Çevresel projelere yatırım toplamak,
topluluktaki yatırımcılar, uzmanlar ve gönüllü proje değerlendirmeleri
gönüllüler, çevresel çıkarları yerleştirmek ve zamanında bilgi almak. almak
Proje ile ilgili objektif tavsiyeler,
iletişim kurmak
Kriptograf Messenger Messenger TerraEcoco, aracı olmadan yeşil girişimlere yatırım yapma ve TECO işlemlerini doğrulamak ve sabit gelir elde etmek için ana kodlar üretme olanağına sahip olacak.
Yeni başlayanlar için fırsatlar, işletme finansmanına odaklanarak çevre fonlarına ve çevre projelerine yatırım yapmaya başlamak için fırsatlar sağlar.
Kendi fikrinizi veya projenizi tanıtmak, fon yaratmanın en iyi, en kolay ve en karlı yoludur.

EcoStart ÇALIŞMASI
- Bu platform, etkinlik, güvenilirlik ve maliyet hızı gereksinimlerini karşılayacak olan Ecostart blok sisteminde oluşturulacak. Şu anda, ekosistem, ICO aşamasında akıllı sözleşmenin üzerine yazıldığı Ethereum'u kullanıyor.
- Bu platform, kullanılmış uygulamalar dahil olmak üzere çeşitli teknolojik çözümleri tek bir sistemde birleştirir.
- EcoStart, fon yaratma hizmetleri yaratmadan müşteri ticareti işlemleri hakkında bilgi yazma ve ICO'da jeton satma gibi birçok görevi eşzamanlı olarak tamamlamak için engelleme teknolojisini kullanır. Engelleme teknolojisinin şeffaflığı ile EcoStart'ta müşteri güveni olağanüstü bir düzeye çıkar.
- EcoStart ekosistemi, tüm ekosistem hizmetlerinin birlikte yapılmasını sağlamak için TECO şifreleme para biriminin entegrasyonunu gördü. EcoStart platformundaki işlemlerin ve faaliyetlerin artması ve alıcıların ve kripto para birimi satıcılarının katılımı arttıkça, tüm katılımcılar tarafından daha fazla avantaj elde edilecektir.
Bir iletişim kanalı olarak şifreleme teknolojisinin geliştirilmesi, ekolojik toplulukta en üst düzeyde gizlilik ve anonimlik sağlarken, çevre tutkunlarını ekolojik topluluk içinde uygun ve işlevsel bir iletişim tarzına açar.

49686418_323465208498360_5974472574443192320_n.jpg

Bu platformun özelliklerini göz önünde bulundurmayı ve bize genel olarak neler sunulduğunu görmeyi öneriyorum:

1. Proje, yeşil kuruluşların varlığına ve çevreyi korumak için projelerinin uygulanmasına fayda sağlayacak bu çevreye yatırım çekmeyi denemek istemektedir.

2. Projenin görevi, her bir rasyonel teklifi ve bu alanda kabul edilecek girişimleri desteklemektir.

3. Yukarıdakilere ek olarak, bu proje yalnızca halkı değil, bu alandaki kitlesel medya hizmetlerini de çekerek, mevcut çevre sorunlarıyla ilgili bilgileri basitçe dağıtamayacak şekilde çevresel konulara evrensel dikkat çekmeyi amaçlamaktadır.


EcoStart'ın ANA HEDEFLERİ

  • Teknoloji abluka gelişimi
  • Çevresel projeleri ve yeni şirketleri finanse etmek için sermaye çekmek
  • Çevresel aktivizmi teşvik etmek ve çevresel girişimleri desteklemek
  • Halkın dikkatini, medyayı, iş dünyasını ve yetkilileri çevre konularına çekmek
  • Çevre alanındaki gönüllü çalışmaları ve sponsorları teşvik edin.

Açık proje finansmanı, TerraEcocoin (TECO) şifreli para birimleri ve üretim uygulamaları oluşturmak için Önemli Kanıt (POI) algoritmasını kullanıyoruz. Ecostart - Halka Açık İnternet Sitelerinde Çevresel Hareket Entegratörü (Piyasalar): - Yatırım için çevre projeleri aramak. - Çevre dostu projelere yatırım yapmak için fon toplamak. - Gönüllü faaliyetleri araştırın ve ayarlayın - Platform kullanıcılarının gerçek değerlendirmelerini yapın (başlatıcılar, yatırımcılar, uzmanlar, gönüllüler) - Objektif öneriler alın.

TOKEN ve ICO bilgileri
Belirteç Adı: TER
Platform: ERC-20
Toplam belirteç sayısı: 150 000 000
TER Tutarı
satılık belirteçleri: 130 000 000 TER Jetonu döviz kuru: 1 TECO = 0.1 USD
Para birimi alındı: ETH, BTC, LTC

Ödeme tarihi: Ocak 2019 - Softcap: 500 000 USD
Tarih Ico: Şubat 2019 Softcap: 1 200 000 USD, Hardcap: 11.300.000 USD


Takım

Untitled(2).jpg
Untitled(3).jpg

SONUÇLAR

Ecostart projesi, daha yaşanılabilir bir dünya sağlamak için çevresel projeleri destekleyen bir platformdur. Bu nedenle, çevresel projeler her zaman başarı sağlar. Bu platform desteklediği için söz veriyor.

Daha fazla bilgi ziyareti:

Website:  https://eco-start.com/
Whitepaper:  https://eco-start.com/docs/pdf/wp_en.pdf
Btt ANN:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5079313
Facebook :  https://www.facebook.com/ecostart.eb.9
Twitter:  https://twitter.com/start_eco
Telegram:  https://t.me/ecostart2018


Yazar Audrey
Bitcointalk; https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=913491
Eth; 0x52242EF3Dcc07135c5176aC7bD9412Cf783253C9

Comments